Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  Hobby

Rally Sprint Cestice ako druhé podujatie PD Autosport Cup 2012

Sunday, 18. 03. 2012 - 19:32, Zdenka Frývaldská   

Rally Sprint Cestice ako druhé podujatie PD Autosport Cup 2012

Druhým podujatím zaradeným do PD AUTOSPORT CUP 2012 sa v sobotu, 24.3., stane Rally Sprint Cestice. Organizátori dúfajú v slnečné počasie.

 

Štefan Gombala;img-7897-1.jpg

Po prvom podujatí PD AUTOSPORT CUP, ktoré sa uskutočnilo v centre Košíc, sa jazdci pohára presunú po takmer dvojmesačnej prestávke do obce Cestice. Pripravené sú pre nich dve súťažné jazdy na trojkilometrovej asfaltovej trati. Preteky budú mať podobný harmonogram ako všetky ostatné, ktoré usporadúva PD AUTOSPORT. Štart sa uskutoční o 9:30 hod. ráno, pričom predchádzať mu bude administratívne a technické preberanie a rozprava súťažiacich. Nasledovať bude obhliadka trate a súťažné jazdy. Odovzdávanie cien je naplánované na 17:30 hod.

Štefan Gombala;img-8332-1.jpg

Pretekov sa môžu zúčastniť osoby od 15 rokov. Rozdelení budú do ôsmich kategórií, podľa objemu motora a náhonu. Vlastné triedy budú mať aj juniori a ženy. Keďže bezpečnostný rám, kombinéza i hasiaci prístroj sú len doporučené, pretekov sa môžu zúčastniť aj ozajstní amatéri, ktorí si chcú len vyskúšať svoje šoférske schopnosti. Prípravy na podujatie sú v plnom prúde, čo potvrdili aj organizátori: „Všetko ide zatiaľ podľa plánu, veríme, že sa nevyskytnú žiadne väčšie komplikácie a že vyjde pekné počasie", povedal P. Danielis.

Štefan Gombala;img-8222.jpg

Zoznam prihlásených sa pomaly napĺňa známymi menami, ktoré budú určite chcieť zabojovať o najvyššie pozície. Nachádza sa tam aj víťaz prvého podujatia v Košiciach, Peter Pigula, ktorý aktuálne vedie celý pohár. Ak teda ešte nie ste v zozname a máte záujem tohto pretekára poraziť či sa len zabaviť na uzatvorenej trati, neváhajte a prihláste sa čím skôr. Počet štartujúcich je limitovaný počtom 80. Všetkým účastníkom prajeme veľa šťastia.

zt



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri