Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Česko

Rally Příbram 2012 odštartuje už najbližší víkend

Monday, 01. 10. 2012 - 19:36, Zdenka Frývaldská   

Rally Příbram 2012 odštartuje už najbližší víkend

Český rally šampionát uzatvorí v dňoch 5.- 7.októbra 34. Enteria Rally Příbram 2012. Medzi prihlásenými chýba už len Kopecký.

 

Luboš Kubele;kresta5.jpg

Na posledné podujatie Mediasport Medzinárodných majstrovstiev ČR v rally sa okrem absolútneho majstra za rok 2012, Jana Kopeckého, prihlásila celá špička. Chýbať nebudú Václav Pech s Petrom Uhelom, Roman Kresta s Petrom Grossom, Jaromír Tarabus s Danielom Trunkátom, Pavel Valoušek s Lukášom Kostkom, Antonín Tlusťák s Janom Škaloudom a ani ďalších 58 „majstrovských" posádok, ktoré absolvujú 34 Enteria Rally Příbram 2012.

Luboš Kubele;orsak24.jpg

Dvojdňová rally zaradená aj do Majstrovstiev ČR v historických automobiloch a zároveň Rally Legend, odštartuje svoju prvú rýchlostnú skúšku v sobotu ráno o 8:35 hod. Posádky v tento deň absolvujú osem skúšok, pričom najdlhšia z nich má 23,04 km. Na nedeľu je pripravených ďalších šesť rýchlostiek na troch tratiach, pričom do cieľa by mali posádky začať prichádzať o 13:50 hod. Celková dĺžka trate je 502 kilometrov, z čoho jednu tretinu tvoria merané úseky. Diváci si pred samotnými pretekmi môžu vychutnať aj testovací shakedown, ktorý sa uskutoční v piatok v čase 15-17 hod. a taktiež slávnostný štart o 18:00 hod.

Luboš Kubele;svacina31.jpg

Všetky ďalšie informácie sú k dispozícii na oficiálnej stránke organizátora, www.rally-pribram.cz.

zt

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri