Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  Offroad

Quad Extrem Slovakia Team na prvom podujatí európskej série Baja Italia

Wednesday, 02. 04. 2008 - 10:45, T. Szabosi   

Quad Extrem Slovakia Team na prvom podujatí európskej série Baja ItaliaPo predstavení Quad Extrem Teamu na tlacovej konferencii výstavy Motocykel 2008 v Inchebe, odštartovali 14. marca štyria jazdci na prvom podujatí Majstrovstiev Európy Baja champions 2008.



Štefan Petergáč - Polaris 525outlaw,
Martin Antal - Polaris 525outlaw,
Milan Poláček – Suzuki 450ltz,
Miroslav Abrahám - Suzuki 450ltz.



14. marec - Po menších problémoch na technickom preberaní sme umiestnili stroje do uzavretého parkoviska a boli sme konecne pripravení odštartovat. Kvôli nepeknej havárii motocyklistu po oficiálnom štarte zrušili prológ, takže prvé kilometre sútaže sme strávili len prejazdami po asfalte.

15. marec – ráno nabudení silami sme vyrazili obhajovat slovenské farby na tažké rýchlostné skúšky vyschnutého rieciska Tagliamento. Nárocnost trate bola naozaj na vysokej úrovni. Kamene, voda a na konci blatové polia a vinice. Technické problémy vyradili pocas prvého ostrého dna hned dvoch jazdcov, Milana Polácka a Miroslava Abraháma. Aj napriek krízovým situáciám podal Martin Antal a Štefan Petergác vyrovnané výkony. Najviac si to odnieslo Martinove rameno a helma, ktorá pri páde praskla. V celkovom poradí po prvom dni obsadil Martin 12. miesto a vo svojej kategórii nad 450cm3 3. miesto.



Štefan vybojoval 13. miesto a vo svojej kategórii 4. miesto z celkového poctu 47 jazdcov. 16. marec - zima a dážd, všetko, co patrí k poriadnej rely. Dnes mal smolu Štefan, ktorý pri páde stratil odpojovac baterky a následne stratil 5 minút, co ho stálo medailovú priecku. Martin Antal obhájil tretie miesto a priniesol prvé body a pohár pre Quad Extrem Slovakia Team. Štyria jazdci si tak vyskúšali, co je to tímová práca a velká sútaž.


Fotogaléria z podujatia

www.quadextrem.sk





Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri