Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Petter Solberg po testoch pripravený na Nemecko

Monday, 15. 08. 2011 - 21:37, Katarína Ďurecová   

Petter Solberg po testoch pripravený na Nemecko

Petter Solberg sa tento rok na pódium postavil len raz, keď obsadil tretie miesto na Sardínii. Cieľom pre Rallye Deutschland je preto vybojovať ďalšie pódium, ako Petter Solberg povedal v nedávnom rozhovore. K tomu mu mali pomôcť i dva dni testov, po ktorých sa Solberg cíti pripravený tento cieľ naplniť.

„Konečne sme pripravení na asfaltové podujatie. Mali sme k dispozícii dva dni testov, počas ktorých sme dokázali najazdiť kilometre na cestách vo viniciach a taktiež i v areáli Baumholder. Dúfam, že teraz máme k dispozícii všetko, čo potrebujeme k správnemu nastaveniu auta. Taktiež bolo veľmi dôležité najazdiť tak veľa kilometrov za volantom DS3 WRC na asfalte, ako len bolo možné, keďže na tomto povrchu budeme s týmto autom pretekať prvýkrát a to sme spravili. Nemecká rally bude úžasná, už sa neviem dočkať štartu!", hovorí po teste veľmi spokojný Petter Solberg. Viac o testoch, ktoré Petter Solberg absolvoval spoločne s Kimim Raikkonenom a Peterom van Merksteijnom Jr. sa dočítate v tomto článku.

Luboš Kubele;solberg45-jpg.jpg

Solberg na ADAC Rallye Deutschland štartoval zatiaľ osemkrát, takže skúsenosti s týmto podujatím ma na rozdávanie. Veľa šťastia v Nemecku ale zatiaľ nemal - z ôsmich pokusov trikrát nedokončil a jeho najlepšie umiestnenie sú dve piate miesta, ktoré získal v rokoch 2008 a v minulej sezóne v roku 2010.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri