Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Peter Hrebíček úspešne zvládol debutovú sezónu

Wednesday, 07. 09. 2022 - 16:37, Miroslav Majláth   

Peter Hrebíček úspešne zvládol debutovú sezónu

V minuloročnej sezóne sa Peter Hrebíček párkrát objavil v úlohe predjazdca. V tej tohtoročnej sa už naplno zaradil medzi súťažiacich v rámci Slovenského kopcového pohára.

 

Tibor Szabosi;asr61454-5.jpg

Dnes 22 ročný mladý chalan začínal ako traťový komisár na Jankovom vŕšku. Napriek blízkosti pretekárskych vozidiel, ho to hneď od začiatku ťahalo za volant pretekárskeho auta. Sen sa mu podarilo splniť najskôr na slalome, následne v úlohe predjazdca a v tomto roku už na vlastnej koži zakúsil aké je to bojovať s časom a súpermi v rámci Slovenského kopcového pohára. A treba hneď zhodnotiť, že sa mu v tohtoročnej sezóne aj darilo.

Tibor Szabosi;asr60707-10.jpg

Posledné podujatie sezóny 2022 sa konalo na úplne novej trati medzi mestom Kremnica a obcou Kremnické Bane. Peter prišiel na podujatie TODOS Kremnica 2022 s opravenou prevodovkou, ktorá začala štrajkovať na predposlednom podujatí v Novej Bystrici. Aj keď prevodovka fungovala na jednotku, rýchla kremnická trať prezradila, že motor Peugeotu 206 už nie je v úplne najlepšej kondícii. Peter tak dojazdil po oba dva dni na štvrtom mieste v triede NP2, ale aj na piatom celkového poradia Slovenského kopcového pohára.

Tibor Szabosi;asr62245-5.jpg

„Prevodovka funguje perfektne, za čo ďakujem Koleno motorsport. Bohužiaľ, zistili sme že iba prevodovka nám na tieto preteky nestačí. Motor už nevládze. Jazdíme s technikou akú máme takže sa nechcem vyhovárať. Verím, že budúci rok bude lepší. S pretekmi v Kremnici som spokojný, bolo to niečo nové, neopozerané a to je hlavné. Čo sa týka sezóny, s tou som rovnako spokojný, nevieme síce ešte v tomto momente konečné poradie, ale myslím, že by to nemalo byť na nováčika zlé. Hlavne by som rád poďakoval partnerom nášho PH motorsport, keďže bez nich by som si v mojom veku takéto pretekanie nemohol dovoliť. A samozrejme veľká vďaka patrí aj mojej rodine a priateľke,“ zhodnotil Peter Hrebíček.

Tibor Szabosi;asr68901-5.jpg

Či, kde a kedy ešte Petra Hrebíčka a PH motorsport v tohtoročnej sezóne uvidíme, či neuvidíme ešte nie je úplne jasné. Jedno je však isté, ak by sa tak stalo, určite vám o tom povieme.

Tibor Szabosi;asr67026-4.jpg

Miro Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri