Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Opäť víťazstvo na Čiernom Balogu

Tuesday, 17. 08. 2010 - 18:11, T. Szabosi   

Opäť víťazstvo na Čiernom Balogu

V dňoch 14.08. a 15.08. 2010 sa zišla cela slovenská špička pretekárov automobilov do vrchu na ďalšom preteku v Brezne- Čiernom Balogu.

Krásne (horské) prostredie, krásna (najdlhšia) trať a v piatok nádejne sa tváriace počasie sľubovali pekné súboje na tejto veľmi rýchlej trati. Iba škoda, že na štart voľného medzinárodného preteku neprišlo viac zahraničných jazdcov (bol iba 1).

 Tibor Szabosi;co8c9239.jpg

Náš Team HOMOLA Motorsport sa na preteky pripravoval dôsledne už doma pred pretekmi. Nič sme totiž nechceli nechať na náhodu, čí už v príprave vozidla, ale aj pri študovaní on-board záznamov z roku 2006, kedy sme tu boli naposledy. A vyplatilo sa.

Po nočnej búrke z piatka na sobotu bola trať ráno dosť mokrá, a tak nastala dilema „čo obuť? ". Nakoniec sme štartovali na suchých- intermediáloch a bolo to správne rozhodnutie. Okamžite sme si zarezervovali miesto v prvej desiatke najúspešnejších. A keď na obed vyšlo slnko a trať sa rozpálila, tak sme v preteku k tomu pridali víťazstvo v triede a 2. miesto v skupine E1. Tu treba však férovo priznať, že až po technických problémoch jedného zo súperov s výrazné silnejším vozidlom.

Tibor Szabosi;co8c9350.jpg

Nedeľný (dramatický) pretek bol, čo sa počasia týka, ako negatívom toho sobotňajšieho. Ráno sucho a poobede veľká búrka a hmla. Preteky zdramatizovali aj popadané stromy počas preteku, pre ktoré musela byť jazda prerušená. Následne nastala búrka a hmla, pre ktoré to vyzeralo tak, že sme dojazdili. Po hodine čakania sa počasie umúdrilo a my sme absolvovali aj druhu jazdu a preteky víťazne dokončili.

Ďakujeme všetkým partnerom a fanúšikom. Ďalší pretek sa uskutoční 17.-18. septembra 2010 vo Zvolene na Ostrej Lúke.

Tibor Szabosi;co8c9444-1.jpg

Výsledky:

Sobota:

1. miesto v triede E1 do 1600cm³
2. miesto v skupine E1
6. miesto v absolútnom poradí

Tibor Szabosi;co8c9709-1.jpg

Nedeľa:

1. miesto v triede E1 do 1600cm³
3. miesto v skupine E1
7. miesto v absolútnom poradí

 Tibor Szabosi;co8c9417-1.jpg


Team HOMOLA Motorsport

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri