Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Ondrej, Fusko a Kesko Racing Team na Ostrej Lúke

Friday, 12. 09. 2014 - 19:00, Miroslav Majláth   

Ondrej, Fusko a Kesko Racing Team na Ostrej Lúke

Rožňavský Kesko Racing Team spoločne s dvojicou jazdcov sa predstaví aj v rámci posledného podujatia retekov automobilov do vrchu na Ostrej Lúke.


Tibor Szabosi;h7p2618-2.jpg

Po minulo víkendovej premiére vozidla Opel Adam R2 na Rally Košice nebude voľný víkend v rožňavskom Kesko Racing Teame ani teraz. Tím totiž smeruje na záverečné podujatie pretekov automobilov do vrchu na Ostrej Lúke pri Zvolene. Na štart pretekov sa opäť postaví dvojica jazdcov, čiže Christopher Ondrej s vozidlom Opel Adam R2 a František Fusko so Seatom Leon Tdi. Pre oboch je však trať na Ostrej Lúke neznáma.

Tibor Szabosi;h7p1420.jpg

Christopher Ondrej: „Trať na Ostrej Lúke som ešte nejazdil, takže to zase bude pre mňa novinka. Dúfam, že to dopadne rovnako, ako tomu bolo na iných tratiach a podarí sa mi aj tu vyhrať."

Tibor Szabosi;h7p5305-4.jpg

František Fusko:
„Na Ostrú Lúku sa teším aj keď som trať ešte nevidel. Viem, že je technická a dosť krátka, ale to nevadí. Po minulom víkende, keď sa mi spoločne s Pištíkom podarilo dojazdiť do cieľa Rally Košice som chytil na pretekanie neskutočnú chuť. Som zvedaví ako sa mi bude dariť."

Tibor Szabosi;h7p5172-2.jpg

Dvojicu jazdcov Kesko Racing Teamu príde na poslednú dvojicu pretekov osobne podporiť aj šéf tímu Juraj Keszi: „Výsledky z Košíc ma potešili. Predstavili sme Opel Adam R2 úspešne aj na rally, čo je super. Teraz treba dobojovať sezónu pretekov automobilov do vrchu, kde Christopher je vo vedení v rámci triedy A do tisícšesťsto a Ferovi patrí tretia priečka v N nad dva litre. Priznám sa, že pred sezónou by som ani nesníval, že náš Kesko Racing Team takto zabojuje. Za všetko však patrí vďaka jazdcom, mechanikom a v prvom rade partnerom bez ktorých by sme tento šport nevedeli robiť."

keszi-1.jpg

Preteky automobilov do vrchu na Ostrej Lúke majú pre divákov pripravené počas soboty a nedele vždy štvoricu jázd, z ktorých dve, konajúce sa dopoludnia budú tréningové a dve popoludňajšie budú súťažné.

Miro Majláth

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri