Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Ogier už testoval Citroen

Saturday, 01. 12. 2018 - 09:18, Ľuboš Kašický   

Ogier už testoval Citroen

Počas týždňa absolvoval továrenský tím Citroen Racing testy v Portugalsku za prítomnosti Ogiera a Lappiho. Okrem toho prekvapil aj ďalšími správami

.

Aj keď sme WRC sezónu skončili len pre pád dňami, tak do začiatky tej novej už veľa času neostáva a tímy intenzívne pracujú na príprave roku 2019. Továrenský tím Citroen Racing absolvoval počas tohto týždňa testy na šotoline v Portugalsku a nasadil už novú zostavu.

citroen-1118-1.jpg

Do auta sa v úvode posadil Esappeka Lappi, ktorého neskôr vystriedal Sebastien Ogier. Obaja sa zatiaľ iba zoznamovali so svojim novým autom. No kým noví piloti jazdili, tak Mads Ostberg oznámil, že sa s Citroenom nedohodol na pokračovaní zmluvy a zatiaľ nemá žiadne miesto pre sezónu 2019.

citroen-1118-5.jpg

Zaujímavá je aj informácia, že Citroen Racing skončil spoluprácu so svojom sponzorom Abu Dhabi. Obe strany spolupracovali päť rokov, no do nasledujúceho roku 2019 už svoju spoluprácu nepredlžili. Ak by sme mali špekulovať, tak jedným z dôvodov by mohol byť aj príchod Ogiera a jeho sponzora Red Bullu.

citroen-1118-3.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri