Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Ogier chce v budúcnosti vyhrať Rally Fínska

Wednesday, 04. 08. 2010 - 19:35, Katarína Ďurecová   

Ogier chce v budúcnosti vyhrať Rally Fínska

Sébastien Ogier opäť raz predviedol výborný výkon, keď na svojej iba tretej fínskej rally dokázal skončiť druhý, iba 10 sekúnd za víťazom Jarim-Mattim Latvalom a taktiež sa mu podarilo poraziť víťaza z roku 2008 a svojho nového tímového kolegu Sébastiena Loeba. Talentovanému Francúzovi sa ale druhé miesto máli a po skončení súťaže vyhlásil, že nabudúce chce vo Fínsku vyhrať.

„Musím byť šťastný, pretože vo Fínsku som štartoval s WRC auto iba druhý krát a tak je druhé miesto dobré. Ale som pretekár a z druhého miesta nikdy nie je až tak veľká radosť. V budúcnosti sa pokúsim túto rally vyhrať, pretože vo svete rally výhra vo Fínsku dokazuje vaše kvality", hovorí Ogier.

Radek Vojtěchovský;img_9676.jpg

Sébastiena Ogiera pochválil aj sedemnásobný víťaz fínskej rally Marcus Gronholm, ktorý si myslí, že Ogier je isto „budúcim víťazom" tohto podniku. „Mám radosť z toho, že toto povedal práve Marcus", hovorí Ogier a dodáva: „Sme na dobrej ceste, ale stále musíme pokračovať v zlepšovaní vo veľa veciach, ale ak budeme pokračovať ako doteraz, tak to bude dobré."

Vladislav Maschl;img-8456.jpg

Ogier už aj začal pracovať na tom, akým spôsobom by mohol byť budúci rok ešte rýchlejší: „Sú nejaké miesta, kde môžeme získať čas, pretože Jari-Matti bol v tých miestach rýchlejší. Druhý deň sme išli úplne naplno, pretože sme chceli vyvinúť na Jariho-Mattiho tlak a myslím, že bolo nemožné ísť ešte rýchlejšie. Ale pokúsim sa o to a som si istý, že raz vo Fínsku vyhrám", uzatvára sebavedomý Sébastien Ogier.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri