Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Nový dizajn a testovací jazdec Hyundaiu Motorsport

Tuesday, 13. 01. 2015 - 21:45, Katarína Ďurecová   

Nový dizajn a testovací jazdec Hyundaiu Motorsport

Na konci roku 2014 väčšina médií venujúcich sa rally informovala o tom, že Kevin Abbring a Eric Camilli podpísali zmluvu s Toyotou, ktorá má v roku 2017 vstúpiť do WRC. Pred pár dňami však Abbring toto tvrdenie dementoval a dnes bol oznámený ako oficiálny testovací jazdec Hyundaiu Motorsport.

„Veľmi sa teším z toho, že sa pre sezónu 2015 dostávam do zostavy Hyundaiu Motorsport ako testovací jazdec. Debut tímu vo WRC som sledoval s veľkým záujmom a myslím, že Hyundai nakoniec predčil všetky očakávania. Teším sa, že svojim dielom pomôžem s vývojom auta a taktiež i z toho, že budem pracovať s tímom veľmi talentovaných ľudí," hovorí tento 26 ročný Holanďan.

Vladislav Maschl;mg-1020-1.jpg

Šéf Hyundaiu Motorspost Michael Nandan komentuje angažovanie najnovšej posily do tímu nasledovne: „Sme veľmi radi, že Kevin bude pre rok 2015 členom nášho tímu. Je to extrémne talentovaný mladý jazdec, ktorý určite v budúcnosti predvedie veľké veci. Našu rolu vo WRC berieme veľmi seriózne a máme záujem investovať do budúcich talentov. Kevin nás ohromil svojim prístupom a schopnosťami na testoch v minulom roku a taktiež sme sledovali jeho progres v ERC a na Rallye de France. Má veľa skúseností s rôznymi rally špeciálmi a jeho prínos k vývoju novej generácie i20 WRC bude určite veľmi cenný. Je skvelé mať ho ako súčasť nášho testovacieho tímu."

Hyundai okrem predstavenia Abbringa predstavil i dizajn i20 WRC pre nadchádzajúcu sezónu. Ten sa v porovnaní s rokom 2014 príliš nezmení, pribudnú naň primárne mená nových sponzorov, ktorými sú Hyundai Mobis, Hyundai WIA a Hyundai Steel a už z názvu vyplýva, že sa jedná o spoločnosti veľmi blízke Hyundaiu Motorsport.

Facebook Hyundai Motorsport - https://www.facebook.com/HyundaiWRC;

„Počas našej úvodnej sezóny vo WRC sme mali veľkú podporu pobočiek Hyundaiu z celého sveta a je mojim potešením privítať Hyundai Mobis, Hyundai WIA a Hyundai Steel v našom tíme pre rok 2015. Očividné benefity z našich aktivít vo WRC v roku 2014 si všimli firmy Hyundaiu na celom svete a nové partnerstvá sú toho výsledkom. Som si istý, že spoločne s týmito firmami zažijeme úspešnú sezónu 2015," konštatuje Nandan.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri