Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Motormedia  »  Trendy

Nové myslenie prináša nové možnosti

Wednesday, 23. 02. 2011 - 16:23, Ivan Václavík   

Nové myslenie prináša nové možnosti

Hyundai zverejnil prvé fotografie nového modelu i40, ktorý bude mať svetovú výstavnú premiéru na ženevskom autosalóne 2011. Debut modelu i40 prichádza práve v čase, keď značka Hyundai zavádza svoj nový slogan „Nové myslenie. Nové možnosti" (New Thinking. New Possibilities).

hyundai-i40-1g.jpg

Novinka i40 je prvým modelom značky Hyundai strednej triedy (segment D), vyvinutým špeciálne pre európsky trh. Pohonné ústrojenstvo, vybavenie a použité technológie sú špecificky prispôsobené vkusu európskych zákazníkov. V Ženeve bude vystavený Hyundai i40 ako kombi, keďže v Európe ho začnú predávať ako prvé. Limuzína bude nasledovať v priebehu roka 2011.

hyundai-i40-2g.jpg

Najnovší model s rýdzo európskou identitou navrhli a skonštruovali v európskom výskumnom a vývojovom centre značky Hyundai v nemeckom Rüsselsheime. Charakteristickú tvár nového modelu vytvára typická šesťuholníková maska chladiča, orámovaná prednými reflektormi.

V súlade so záväzkom značky Hyundai vyrábať produkty premium dostupné pre každého, má i40 vysokú úroveň štandardného vybavenia. Z toho tri prvky predstavujú novinku v tejto triede: vyhrievané sedadlá s nastaviteľným sklonom vpredu a vzadu, vyhrievaný volant a aktívny systém, ktorý automaticky odstráni zahmlenie predného okna. S novým naftovým motorom 1,7 litra vypúšťa i40 do atmosféry iba 113 g CO2 na kilometer, čo predstavuje najlepšiu hodnotu v triede.

hyundai-veloster-backg.jpg

Okrem modelu i40 bude v expozícii značky Hyundai na ženevskom autosalóne vystavené aj revolučné kupé Veloster s usporiadaním bočných dverí 1+2, ktoré začnú v Európe predávať v druhom štvrťroku 2011.

hyundai-veloster-1g.jpg

Vystavená bude tiež štúdia Curb, demonštrujúca najnovšiu telematickú technológiu Hyundai a špecifický mestský dizajn. Obidva tieto automobily mali svetovú výstavnú premiéru v januári 2011 na North American International Auto Show v Detroite a v Ženeve absolvujú svoju európsku premiéru. O oboch píšeme v samostatných článkoch.

hyundai-curb-int-g.jpg

Spoločnosť Hyundai Motor založili v roku 1967 a neskôr sa rozrástla na Hyundai Motor Group, ktoré je momentálne štvrtým najväčším automobilovým výrobcom na svete. Má vyše 25 dcérskych spoločností. Hyundai Motor má šesť výrobných závodov mimo Južnej Kórei, v roku 2010 spoločnosť celosvetovo predala približne 3,6 milióna vozidiel. Automobily Hyundai sa predávajú v 186 štátoch sveta v sieti 5 300 autorizovaných predajcov.

hyundai-veloster-rallyg.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri