Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Nové dizajny Henninga Solberga, Bernarda Sousu, Arminda Arauja a Petera van Merksteijna Jr.

Tuesday, 22. 03. 2011 - 18:11, Katarína Ďurecová   

Nové dizajny Henninga Solberga, Bernarda Sousu, Arminda Arauja a Petera van Merksteijna Jr.

Portugalská rally bude pre niektorých jazdcov prvým predstavením v majstrovstvách sveta v tomto roku, čo taktiež znamená, že to bude aj prvé predstavenie dizajnov ich áut.

Nový dizajn podľa všetkého ale predvedie aj Henning Solberg, čo znamená, že jeho obvyklá oranžová, na ktorú sme dlhé roky boli zvyknutí, už nie je aktuálna. Henning totiž zohnal nového sponzora, ktorým je nórsky mobilný operátor Ludo mobil. Logo tohto operátora je veľmi pestrofarebné a tak podobne vyzerá aj Solbergova Fiesta WRC:

Facebook;

Ďalším jazdcom, ktorý v Portugalsku predstaví nový dizajn je Bernardo Sousa, ktorý sa na svojej domácej rally predstaví za volantom Fordu Fiesta WRC a bude to jeho premiéra s autom navyššiej špecifikácie. Čo na jeho dizajn hovoríte?

Facebook Bernarda Sousy;

Facebook Bernarda Sousy;

http://www.rallydeportugal.pt

Facebook Bernarda Sousy;

Facebook Bernarda Sousy;

Aj úradujúci dvojnásobný majster sveta v PWRC a Sousov krajan Armindo Araujo chystá na svoju domácu raly novinku. Jedná sa o Mini S2000. Pozrite si dizajn jeho auta:

http://twitpic.com/4c2uqr

http://www.rallydeportugal.pt

Súťažnú premiéru si v tejto sezóne a zároveň aj súťažnú premiéru za volantom Citroenu DS3 WRC si v Portugalsku odbije aj Peter van Merksteijn Jr. Čo hovoríte na farby jeho DS3 WRC?

RSSP RallySport StockPhoto - http://www.rssp.eu/



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri