Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Motormedia  »  Trendy

Nová vlajková loď v Európe

Wednesday, 22. 12. 2010 - 16:36, Ivan Václavík   

Nová vlajková loď v Európe

Nový Hyundai strednej triedy (segment D) bude mať premiéru v marci 2011 na jarnom autosalóne v Ženeve. Verzia pre Európu bude mať označenie i40. Tento model, počas vývoja označovaný kódom „VF", odštartuje novú fázu evolúcie značky Hyundai a jej modelového programu v Európe.

Jeho ambíciou je pritiahnuť k značke Hyundai náročnejších zákazníkov, a to dynamickým dizajnom, celkovo vysokou kvalitou, vynikajúcim jazdným výkonom a progresívnymi technickými riešeniami. Premiéru bude mať netradične s karosériou typu kombi, kým limuzína bude nasledovať neskôr v priebehu budúceho roka. „Značka Hyundai má v Európe veľké ambície a nový model i40 poskytne potrebný impulz na dosiahnutie nášho cieľa v roku 2011 a v ďalších rokoch. Očakávame, že vysoká celková kvalita nového modelu i40 prispeje k posilneniu nášho imidžu v Európe a pritiahne k značke Hyundai nových zákazníkov," povedal Allan Rushforth, viceprezident Hyundai Motor Europe.

hyundai-i40-skiceg.jpg

Nový model i40 navrhli a skonštruovali v európskom výskumnom a vývojovom centre značky Hyundai v nemeckom Rüsselsheime. Je prvým modelom Hyundai strednej triedy, navrhnutým špeciálne pre európsky trh. Karoséria bude mať typickú šesťuholníkovú masku chladiča a elegantné línie, dynamicky spájajúce predný, bočný a zadný profil. Nové kombi a limuzína i40 budú aplikovať najmodernejšie technológie, vyvíjané v rámci ekologického programu Blue DriveTM. Moderné motory a prevodovky poskytnú modelu Hyundai i40 najlepšie výkony vo svojej triede v spojení s veľmi priaznivou spotrebou paliva a nízkou úrovňou emisií CO2. „Naši dizajnéri a konštruktéri vytvorili automobil, ktorý poskytuje všetko, čo dnes hľadajú európski zákazníci v strednej triede," dodal Allan Rushforth.

Hyundai i40 bude profitovať z unikátneho programu služieb Five Year Triple Care (Päť rokov trojnásobnej starostlivosti), zahŕňajúceho päťročnú záruku bez obmedzenia počtu najazdených kilometrov, päťročnú cestnú asistenčnú službu a päť rokov prehliadok technického stavu vozidla. Ďalšie detaily o novom modeli budú k dispozícii neskôr, tesne pred svetovou výstavnou premiérou na ženevskom autosalóne v marci 2011.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri