Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Nečakali sme to, priznáva poleman Hamilton

Saturday, 28. 07. 2018 - 16:18, Ľuboš Kašický   

Nečakali sme to, priznáva poleman Hamilton

Mokrú kvalifikáciu na zajtrajšiu GP Maďarska vyhral dominantne tím Mercedes, ktorý obsadil prvý rad na štarte. Ferrari s čiernymi páskami za Marchionneho však stále verí v zajtrajšie víťazstvo.

 

Počas celého víkendu sa na maďarskej trati ukazujú ako rýchlejšie červené monoposty tímu Ferrari. V sobotu popoludní však nad Hungaroringom zapršalo a ich výhoda sa rozplynula. V napínavom závere kvalifikácie sa nakoniec ukázali na tom lepšie monoposty tímu Mercedes.

me05-21.jpg

„Nie je to ideálna situácia," priznáva Kimi Räikkonen. „Auto bolo výborné aj v mokrých podmienkach. Zajtra to však bude zasa inak a znova sa pokúsime o víťazstvo," netajil fínsky pretekár, ktorého na pit line čakala manželka aj synátor. Kimi sa usmieval od ucha k uchu, čo bolo v kontraste s jeho kyslým tímovým kolegom Vettelom. Nemec asi čakal jasné pole, no stačil iba na štvrté miesto.

rb03-16.jpg

Prekvapivým debaklom skončila kvalifikácia pre pilotov tímu Red Bull Racing. Daniel Ricciardo experimentoval už v Q1 na softoch a takmer sa nedostal ani do Q2, kde skončil ako dvanásty. Verstappen zabojoval v Q3, no strata 2,3 sekundy na Hamiltona znamená iba siedmy čas. Lepší boli Sainz aj Gasly. No a práve Gasly s Hartleyom sú prekvapením kvalifikácie, keď dokázali v daných podmienkach pretlačiť do Q3 svoje nie najrýchlejšie monoposty Toro Rosso.

str02-4.jpg

Na zajtrajšie preteky meteorológovia nehlásia búrky, ale vysoké teploty nad 30°C. Všetko sa teda zajtra môže úplne zmeniť a rozhodujúca bude stratégia a schopnosť pracovať s pneumatikami. Štartujeme o 15.10 nášho času a víťaza by sme mohli poznať niekedy okolo sedemnástej hodiny. Skúste si zatiaľ zatipovať, kto ním bude.

res-q3-11.jpg

 

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri