Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  Hobby

Na Rally Sprint Cestice sa zoznam prihlásených naplnil za 4 dni

Thursday, 14. 03. 2013 - 14:48, Zdenka Frývaldská   

Na Rally Sprint Cestice sa zoznam prihlásených naplnil za 4 dni

PD AUTOSPORT pripravil na 23.3.2013 prvé podujatie PD AUTOSPORT CUP 2013. Uskutoční sa v Cesticiach za účasti približne 80 jazdcov, resp. posádok.

 

Štefan Gombala;img-8461.jpg

Aj v tomto roku zaradili organizátori z PD AUTOSPORT do svojho pohára obľúbené preteky neďaleko Košíc, ktoré budú niesť názov III. MAAD Rally Sprint Cestice. Uskutočnia sa v spolupráci s obcou Cestice a pod záštitou starostu Ing. Róberta Greša na známej trati dlhej približne 2 kilometre.

Štefan Gombala;img-8191-2.jpg

Prihlasovanie na preteky bolo spustené počas soboty 9.3. a už o štyri dni neskôr bolo aj ukončené. Zoznam jazdcov, resp. posádok, ktoré majú záujem odštartovať, sa rýchlo vyšplhal na číslo 80, čo je najvyššia možná priepustnosť trate. Obsahuje známe mená z amatérskej rally i slovenského rally pohára, ako napríklad Alexander Baffy, Mário Tóth, Štefan Uveges či Stanislav Seman a nechýba ani majster Slovenska v rally- Jozef Béreš jun. Na akom aute sa predstaví zatiaľ neprezradil, ale určite sa bude na čo pozerať. Celý zoznam prihlásených i mapu trate si môžete pozrieť na oficiálnej stránke organizátora.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri