Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Na ktorých Fínov je doma nutné dávať pozor?

Monday, 18. 07. 2011 - 10:11, Katarína Ďurecová   

Na ktorých Fínov je doma nutné dávať pozor?

Okrem jazdcov továrneho tímu Fordu Mikka Hirvonena a Jariho-Mattiho Latvalu a Kimiho Raikkonena jazdiaceho s Citroenom DS3 WRC sa na Rally Finland v najvyššej kategórii predstaví i viacero domácich jazdcov, ktorých vo WRC zase až tak často nevidíme. Na výkony ktorých z nich si, podľa Mikka Hirvonena, bude treba dávať pozor?

„Títo chlapíci môžu byť veľmi rýchli. Obaja - Jari (Ketomaa) a Janne (Tuohino) tu v minulosti zašli dobré výsledky a určite budú zapojení v boji o vysoké priečky. Ale štart Mattiho (Rantanena) je skutočne zaujímavý. Predtým tu bol skutočne veľmi rýchly a pokiaľ sa mu podarí získať tu ďalší zaujímavý výsledok, tak v tom prípade je rozhodne stále dostatočne mladý na to, aby si ho všimol nejeden z továrnych tímov", vyjadril sa na adresu svojich krajanov Mikko Hirvonen.

Radek Vojtěchovský;img_9443.jpg

Jari Ketomaa bude na Rally Finlad štartovať za volantom Fordu Fiesta RS WRC. Jeho zatiaľ najlepším umiestením vo Fínsku je siedme miesto z pred dvoch rokov, ktoré Ketomaa iste bude chcieť prinajmenšom zopakovať. Tak ako Ketomaa i Janne Tuohino bude na svojej domácej rally štartovať s Fordom Fiesta RS WRC. Čo sa týka najlepšieho umiestnenia, tak v roku 2004 skončil Tuohino vo Fínsku na výbornom piatom mieste. Matti Rantanen sa na rozdiel od dvoch predchádzajúcich jazdcov predstaví doma za volantom Mini WRC. Najlepším umiestnením na tejto rally je pre tohto 30-ročného Fína, tak ako v prípade Tuohina, piate miesto, ktoré získal v roku 2009.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri