Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

MORIS CUP Jahodná 2014: Prvé informácie

Thursday, 03. 04. 2014 - 08:11, Public relations   

MORIS CUP Jahodná 2014: Prvé informácie

Začiatok júna majú priaznivci motorizmu v Košiciach a v ich okolí už 5 rokov spojený s pretekmi do vrchu na Jahodnej. Ináč to nebude ani v tomto roku, keď sa uskutoční v poradí šiesty ročník pretekov Moris Cup Jahodná. Rozhodnutím FIA komisie PAV sa však podujatie posunie o jeden týždeň dopredu oproti predošlým ročníkom a to na víkend 31. máj - 1. jún 2014.

Tibor Szabosi;gh7p7002.jpg

Preteky budú zaradené do dvoch FIA šampionátov - FIA majstrovstiev historických vozidiel a do FIA International Hill Climb Cup, ktorý vznikol toho roku zlúčením dvoch FIA seriálov - FIA International HC Challenge a FIA Európean HC Cup. Súťažné jazdy v týchto dvoch FIA klasifikáciách sa uskutočnia v nedeľu 1. júna. Jahodná privíta aj účastníkov Majstrovstiev Slovenska a Poľska v pretekoch do vrchu, ktorý ako býva zvykom budú mať dva samostatné preteky, prvé v sobotu a druhé v nedeľu.

Tibor Szabosi;gh7p6940.jpg

Všetky informácie o podujatí sú zverejňované na oficiálnej webstránke podujatia www.rallye.sk/pav.

Organizátori z Auto Klubu Košice a Moris Slovakia už pred časom pripravili Sprievodcu pretekmi Moris Cup Jahodná, ktorý je tiež zverejnený na tejto stránke. V sprievodcovi sú uvedené mnohé informácie, ktoré sú zaujímavé pre účastníkov - pretekárov, médiá alebo divákov. Určite pomôže najmä tým, ktorí zavítajú na Jahodnú po prvý raz. V krátkom čase budú zverejnené aj Zvláštne ustanovenia

Sprievodca Moris Cup Jahodná 2014

Auto Klub Košice

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri