Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Miro Konôpka po kvalifikácii 24h Le Mans

Friday, 11. 06. 2010 - 11:05, T. Szabosi   

Miro Konôpka po kvalifikácii 24h Le Mans

Slovenský automobilový pretekár Miro Konôpka má za sebou kvalifikáciu na vytrvalostné preteky 24 hodín Le Mans 2010. V posádke s Horstom Felbermayrom seniorom a juniorom absolvovali 13,629 km okruh La Sarthe v čase 4:10,054 min, čo im v triede LMGT2 stačilo na 16.miesto.

Miro Konôpka: „Naše Porsche 911 GT3 RSR je po nehode v prvej kvalifikácii už v poriadku, no ešte bude treba znova vyladiť podvozok a pohrať sa s geometriou, pretože sa neovláda tak ľahko ako v stredu. Vo vytrvalostných pretekoch však kvalifikácia nie je až taká dôležitá, našim cieľom je dojazd do cieľa. Veď v roku 2006 sa mi to nepodarilo."

 konopka-lm-29n.jpg

Pole position rovnako ako pred rokom vyjazdil pre svoj tím Total Peugeot (č.3) Sebastien Bourdais, ktorý na svojom domácom okruhu zajazdil čas 3:19,711 min. V posádke z bývalým majstrom americkej série Champ Car sú domáci jazdec Simon Pagenaud a Portugalčan Pedro Lamy.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri