Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Mikko Hirvonen chce predĺžiť zmluvu s Fordom

Friday, 02. 09. 2011 - 14:51, Katarína Ďurecová   

Mikko Hirvonen chce predĺžiť zmluvu s Fordom

Kým Timo Jouhki, manažér Mikka Hirvonena a Jariho-Mattiho Latvalu, sa už obzerá po tom, kde by jeho zverenci mohli jazdiť v sezónach budúcich, obaja fínski jazdci Fordu by v najbližšej budúcnosti radi pokračovali práve v tomto tíme.

„Nie som si istý, aká je momentálne situácia ohľadne môjho budúceho pôsobenia vo Forde, ale v tíme som sa vždy cítil výborne, takže by som tu rozhodne rád ostal", vyjadril sa Hirvonen.

Ford;21746.jpg

Mikko Hirvonen je v tíme Fordu od roku 2006, kedy začal robiť dvojku Marcusovi Gronholmovi a pred pár týždňami v Nemecku oslávil svoj jubilejný stý štart za tím Ford vo WRC. V roku 2006 sa mu podarilo vyhrať i svoje prvé podujatie (Rally Australia) a doteraz dokázal zbierku svojich víťazstiev rozšíriť na číslo 12. Najlepšiu sezónu mal Hirvonen v roku 2009, kedy sa po odchode Marcusa Gronholma do pretekárskeho dôchodku stal tímovou jednotkou a v boji o titul podľahol Sébastienovi Loebovi len o jeden jediný bod. Odvtedy to ale s jeho formou skôr ide dolu vodou.

Pokiaľ Hirvonen skutočne s Fordom podpíše, bude to znamenať, že zostava tímu sa prinajmenšom po budúci rok nezmení, pretože Jari-Matti Latvala má kontrakt do konca roku 2012 a zrejme by nebol ani proti jeho prípadnému predĺženiu: „Ak bude Ford pokračovať vo WRC, budem tu i ja. Najdôležitejšie ale je, aby tu Ford pokračoval", vyjadril sa Latvala počas ADAC Rallye Deutschland.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri