Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Česko

Mediaracing na Expo Czech Rally

Thursday, 11. 03. 2010 - 12:50, T. Szabosi   

Mediaracing na Expo Czech Rally

Už nadchádzajúcu sobotu a nedeľu (13.-14.3.2010) sa v Otrokoviciach otvoria brány špecializovanej výstavy rally techniky, tímového zázemia, ale aj prezentáciu firiem a produktov spojených s automobilovým športom.

Výstava Expo Czech Rally, ktorá je spojená výlučne s automobilovým športom bude historicky prvou svojho druhu, ktorá sa bude konať v strednej Európy. Obdobné výstavy sa v Európe konajú napríklad v Taliansku, kde je o ne medzi jednotlivými vystavovateľmi, ale aj divákmi veľký záujem. Za organizáciou tunajšej výstavy stojí tím ľudí, ktorí každoročne pripravujú svetoznámu Barum Czech Rally Zlín na čele s jej riaditeľom Miloslavom Regnerom. Centrum výstavy je umiestnený do priestorov testovacej dráhy spoločnosti Barum Continental, spol. s r.o. v Otrokoviciach, do priestoru v ktorom býva počas Barum Rally umiestnená Servisná zóna. Súčasťou výstavy je aj shakedown, ktorý bude pre jednotlivé tímy pripravený na asfaltovom úseku medzi obcami Napajedla a Halenkovice. Výstava bude otvorená v sobotu (13.3.2010) od 9,00 do 20,00 hodiny a v nedeľu (14.3.2010) od 9,00 do 15,00 hodiny.

expoczechrally.cz;Spravte si cez víkend čas a príďte na Expo Czech Rally

Na výstave bude mať svoje zastúpenie aj Slovenská republika, tímom Mediaracing.sk, ktorí pre divákov počas celého roku pripravuje nielen aktuálne televízne spravodajstvo z jednotlivých súťaží a pretekov, ale aj reláciu Grid a Grid Špeciál vysielanú na obrazovkách Slovenskej televízie. Členovia Mediaracing tímu do Otrokovíc však do Otrokovíc neprídu sami, ale privezú zo sebou aj posádku, ktorá v uplynulej sezóne obsadila tretie miesto v absolútnom poradí Mediaracing Majstrovstvá Slovenska v rally 2009 Igora Drotára a Vladimíra Bánociho, ktorí sa s Vami radi pozhovárajú a určite radi podpíšu aj svoje fotografie.

Mediaracing.sk zároveň všetkých prítomných pozýva na prezentáciu jednotlivých šampionátov Majstrovstiev Slovenskej republiky 2010, ktorá sa bude konať v sobotu od 13,00 do 14,00 hodiny. Samozrejme všetkých priaznivcov motoristického športu, ale aj priateľov a známych radi privítame v našom výstavnom stánku.

Miroslav Majláth

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri