Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Martin Prokop chce v Nemecku vyhrať

Monday, 15. 08. 2011 - 10:47, Katarína Ďurecová   

Martin Prokop chce v Nemecku vyhrať

Český jazdec Martin Prokop je momentálne druhý v priebežnom hodnotení SWRC so ziskom 68-mich bodov. Na vedúceho jazdca klasifikácie tejto kategórie Juha Hänninena stráca bodov 18 a tak vie, že pokiaľ chce získať titul, nesmie si nechať Fína odskočiť na ešte väčší bodový rozdiel.

„Juho Hänninen sa odo mňa začína na čele šampionátu vzdialovať, takže pokiaľ si chce udržať šancu na zisk titulu, tak túto rally musím vyhrať. V Českej republike absolvujem, čo by mi malo pomôcť i na nemeckú rally, keďže je sa tam jazdí na rýchlych a zároveň technických tratiach. Poznám zopár tamojších rýchlostných skúšok, ale počasie a voľba pneumatík bude na tejto rally rozhodujúca. Ja len dúfam, že ostane sucho", vyjadril sa Prokop, ktorý sa bude môcť v Nemecku opierať i o množstvo českých fanúšikov, ktorí na túto rally každoročne zavítajú.

Vladislav Maschl;img-1676-1.jpg

V tejto sezóne si Martin Prokop zatiaľ na svoje konto pripísal jednu výhru, no na najvyššom pódiovom stupni zatiaľ nestál. Víťazstvo z Mexika mu totiž bolo pripísané až po dodatočnej diskvalifikácii Nassera Al-Attiyaha. Prokop určite bude dúfať, že v Nemecku sa už na najvyšší stupienok postaví.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri