Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Martin Koči riadi vo Švédsku druhú najrýchlejšiu dvojkolku

Thursday, 06. 02. 2014 - 19:10, Zdenka Frývaldská   

Martin Koči riadi vo Švédsku druhú najrýchlejšiu dvojkolku

Tri rýchlostné skúšky vydržala vo vedení medzi dvojkolkami slovensko-česká posádka Martin Koči - Lukáš Kostka košického tímu Styllex motorsport.

 

Vladislav Maschl;dsc-1168.jpg

Maťo Koči s Lukášom Kostkom odštartovali švédsku rally naozaj výborne. Na stredajšej Super Special Stage zajazdili s novým vozidlom Citroen DS3 R3T 26. najrýchlejší čas a navyše 1. miesto medzi dvojkolkami. Že toto skvelé miesto nie je len náhodou, potvrdili aj v prvých dvoch ranných štvrtkových skúškach. Zmena v umiestnení prišla až v RS4, kde sa pred nich v rámci dvojkoliek dostali domáci Adielsson s Barthom. S touto posádkou si ešte raz vymenili svoju pozíciu a keď to vyzeralo na zaujímavý súboj, naši padli v poradí smerom nadol. Dôvodom bol defekt pravého predného kolesa, ktorý ich zdržal približne jednu minútu a spôsobil prepad na 28. miesto v celkovom poradí. "Dnes to boli pre nás nové trate, nové auto a máme aj zmeny v rozpise, takže mali sme si na čo zvvykať. Pojali sme to však veľmi dobre, časy sa zlepšujú, okrem poslednej RS, kde sme mali defekt a stratili sme približne minútu, je všetko bezproblémové. Vychytávame detaily, riešime nastavenie a máme z toho dobrý pocit. Tešíme sa na zajtra a veríme, že to bude už len lepšie a lepšie," zhrnul Martin po dnešnom dni. Posádka si napriek problémom dokázala udržať druhú pozíciu medzi dvojkolkami a prvú pozíciu v triede RC3. Veríme, že zajtrajší náročný program až s deviatimi rýchlostnými skúškami im prinesie len príjemné momenty a ďalšie úspechy.

koci1-1.jpg

scoo

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri