Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Marek Ďurovkin si dal darček k meninám

Tuesday, 27. 04. 2010 - 10:51, Miroslav Majláth   

Marek Ďurovkin si dal darček k meninám

Mareka Ďurovkina poznajú z minulosti priaznivci motoristického športu nielen ako pretekára seriálu pretekov automobilov do vrchu, ale aj na okruhoch. O tom že na okruhoch nepatril medzi najpomalších dosvedčuje aj fakt, že ešte pred dvomi rokmi skončil v rámci okruhových pretekov v absolútnom hodnotení slovenského šampionátu na treťom mieste.

Tibor Szabosi;co8c1840.jpg

V minuloročnej sezóne však prišla ročná pauza, aby sa v tohtoročnej vrátil opäť s veľkou slávou ku pretekom automobilov na okruhu. Na svoj tohtoročný návrat si zvolil vozidlo Alfa Romeo WTCC a šprintové preteky divízie D4 do dvoch litrov. Už pri prvých pretekoch s ním dosiahol na najvyšší stupienok medzi slovenskými jazdcami.

Tibor Szabosi;co8c1801.jpg

Všetko sa začalo už v kvalifikácii, ktorá naznačila, že Marek aj po ročnej pauze nestratil nič zo svojej rýchlosti a opäť bude bojovať medzi najrýchlejšími, keď sa v rámci kvalifikácie umiestnil na štvrtom mieste celkovo a druhom spomedzi slovenských jazdcov. V samotných pretekoch už Marek nezaváhal a rozbalil to naplno. Cieľovú fotobunku preťal v celkovom poradí na treťom mieste a ku svojim nedeľňajším meninám si doprial aj víťazstvo v rámci prvých pretekov započítavaných do seriálu slovenských majstrovstiev v divízii D4 do dvoch litrov.

Tibor Szabosi;yt2c4136.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri