Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Marek Ďurovkin ide do Mostu zbierať ďalšie body

Thursday, 13. 05. 2010 - 14:03, Miroslav Majláth   

Marek Ďurovkin ide do Mostu zbierať ďalšie body

Nitran Marek Ďurovkin v priebehu piatka a soboty absolvuje ďalšie preteky zaradené do šprintových pretekov automobilov na okruhu. V Moste na automobilovom okruhu absolvujú jazdci divízie D4 do dvoch litrov svoje už v poradí štvrté a piate preteky. Na ich štarte nebude chýbať ani Marek Ďurovkin, ktorého máme možnosť v tohtoročnej sezóne sledovať vo vozidle Alfa Romeo WTCC.

Tibor Szabosi;co8c1801.jpg

Po úspešnom úvodnom podujatí tohtoročnej sezóny, keď Marek prvé preteky v Brne na okruhu vyhral. Na druhých, ktoré sa konali na maďarskom okruhu Hungaroring sa umiestnil v oboch pretekoch na druhej priečke. „Do Mostu ideme s odhodlaním získať podľa možnosti čo najviacej bodov. Auto je pripravené, podvozok sme „nasucho" doladili v tímových dielňach a jemné nastavenie urobíme ešte v rámci voľných tréningov. Vieme, že konkurencia je silná, ale budeme sa snažiť zajazdiť čo možno najlepšie. Držte nám palce," povedal Marek Ďurovkin pred odjazdom do Mostu.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri