Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  IRC

Magalhaes frustrovaný z domáceho odstúpenia

Saturday, 23. 07. 2011 - 15:30, Katarína Ďurecová   

Magalhaes frustrovaný z domáceho odstúpenia

Bruno Magalhaes musel na svojej domácej Sata Rally Azores odstúpiť kvôli problémom s transmisiami. Vzhľadom na to, že bol v boji o tretiu priečku s Janom Kopeckým, tak je pochopiteľne sklamaný a frustrovaný.

„Problémy s transmisiami začali v sobotu už na prvej skúške. Bol som donútený trochu spomaliť, pretože som mal problémy s trakciou a taktiež tu boli veľké vibrácie auta. Taktiež sa nám pokazil zadný diferenciál. Zavolal som teda tímu a tí mi povedali, že mám vyjmúť spojovací hriadeľ a absolvovať ďalšiu rýchlostnú skúšku v dvojkolkovom móde a potom pokračovať do servisu na opravu. Nanešťastie som ale nemal potrebné náradie a tak som ďalej pokračovať nemohol. Po tom ako bola z IRC kalendára pre rok 2011 vyškrtnutá Madeira, tak mi ostávajú iba dve kolá - Maďarsko a Sanremo - na to, aby som získal výsledky, o ktorých viem, že som schopný ich získať", hovorí o svojej smolnej poslednej etape a plánoch do ďalších rally Bruno Magalhaes.

František Dušek;img-2501-1.jpg

„Nemohli sme nič robiť, opäť nás raz postihla smola v momente, keď sme bojovali o pódium. Pódium bolo na tejto rally našim cieľom, ale opäť raz som musel zastaviť a to sa ťažko akceptuje", uzatvára celú situáciu víťaz Sata Rally Azores z roku 2010.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri