Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  IRC

Kto, kde, s čím v IRC?

Wednesday, 11. 04. 2012 - 16:40, Katarína Ďurecová   

Kto, kde, s čím v IRC?

Po nie práve lichotivých štartových listinách na prvé tri podujatia tohtoročnej sezóny IRC, v ktorej sme až na pár výnimiek poväčšine videli len továrenských jazdcov Škody a Andreasa Mikkelsena to vyzerá, že čo sa týka ďalších rally, svitá na lepšie časy.

Nedávno sme vás informovali, že tento rok sa v IRC objavia na vybraných podujatiach Craig Breen, Mathieu Arzeno a Florian Gonon, ktorí nastúpia za tím Sainteloc a taktiež i Giandomenico Basso (viac o všetkom v tomto článku). Známe sú už i podujatia, na ktorých Bassa uvidíme - okrem už dávnejšie potvrdenej Tour de Corse to bude ešte i Rallye Sanremo a Rallye San Marino s tým, že Basso pracuje na svojom prípadom štarte na ešte ďalších podujatiach.

Luboš Kubele;498t1150.jpg

V IRC tento rok uvidíme i dvojicu Patrik Flodin a Kristian Sohlberg, ktorý sa po dlhom období vracia na medzinárodnú scénu. Obaja budú štartovať za volantom Fordu Fiesta S2000 v spolupráci s tímom PS Engineering, ktorý vlastní Petter Solberg. Flodina uvidíme na siedmich podujatiach IRR; svoju sezónu začne tak ako Basso na Tour de Corse, ďalej má v pláne absolvovať Geko Ypres Rally, Rally San Marino, rumuskú Sibiu Rally, Barum Czech Rally Zlín, bulharskú Rally Sliven a taktiež i Rallye Sanremo. Okrem toho má ešte v pláne štartovať na okruhových pretekoch Camaro Cup, ktoré sa uskutočnia 4. - 5. mája, teda ešte pred Tour de Corse. Kristian Sohlberg má zatiaľ v pláne štarty na Rallye San Marino a v Rumunsku s tým, že sa mu možno podarí získať peniaze i na ďalšie podujatia. Flodin i Sohlberg už majú za sebou i testy s Fiestou S2000 PS Engineering, ktoré prebehli na juhu Francúzska.

Účastník minuloročnej i tohtoročnej WRC Academy, ktorého sme mohli vidieť i na Circuit of Ireland rally Alastair Fisher taktiež plánuje ďalšie štarty v šampionáte IRC. Za volantom Fordu Fiesta S2000 ho uvidíme na Geko Ypres Rally.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri