Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Kris Meeke sa vracia s Toyotou

Wednesday, 17. 10. 2018 - 16:33, Ľuboš Kašický   

Kris Meeke sa vracia s Toyotou

Toyota zosúladila svoje ohlásenie odchodu Esapekku Lappiho s príchodom rýchleho Krisa Meeka. Jednému poďakovala a druhého uvítala.


Tak to máme potvrdené aj od Toyoty. Spolu s Tänakom a Latvalom bude v nasledujúcej sezóne u Mäkinena jazdiť skúsený Ír Kris Meeke (39 rokov). „Vieme, že Kris je veľmi rýchlym pretekárom a preto sme radi, že sa k nám pripojí," vraví Tommi Mäkinen. „Je to veľmi skúsený pretekár, ktorý veľmi dobre rozumie autu a môže byť pre náš tím veľkým prínosom pri ďalšom vývoji Yaris WRC. Spolu s Ottom a Jari-Mattim môžu vytvoriť veľmi silný tím."

Copyright manufacturer;2004350-8q511xjuh0.jpg

„Ďakujem Toyote a som hrdý, že budem môcť za nich jazdiť. U6 pred troma rokmi sme o tom diskutovali a preto som rád, že sa to teraz naplnilo," vraví Kris Meeke. „Už sa neviem dočkať, kedy sa posadím do auta a vyštartujem. S Toyotou som jazdil už ako 16-ročný, keď mi môj brat robil spolujazdca. Jazdil som na Toyote Corolla a bol to môj prvý rely titul. Neviem si predstaviť lepší návrat, než návrat s Toyotou."

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri