Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  IRC

Kopecký do Rally Ypres neodštartuje!

Friday, 24. 06. 2011 - 12:33, Katarína Ďurecová   

Kopecký do Rally Ypres neodštartuje!

Geko Ypres Rally pre posádku Jan Kopecký, Petr Starý končí ešte skôr ako začala. Po havárii na včerajšom shakedowne sa zranil navigátor Petr Starý, v čoho dôsledku táto posádka zo súťaže odstupuje. Kopecký bol síce po havárii v poriadku, ale jeho spolujazdec sa sťažoval na bolesti v oblasti pravej kľúčnej kosti. Pre podozrenie na zlomeninu tejto kosti bude teda Petr Starý vzatý do nemocnice na vyšetrenia a rontgen.

„Bolesť bola horšia ako včera na jeho pravej strane a keď sa Petr ráno pokúšal sadnúť si do auta a pripútal sa pásmi, tak nemohol ani normálne dýchať. S Petrom pôjdeme do nemocnice a posádka sa rozhodla zrušiť svoju účasť na Geko Ypres Rally", hovorí PR tímu Škoda Karel Pokorný, ktorý dodáva, že auto bolo cez noc kompletne opravené a s ním by teda pri štarte žiadny problém nebol.

Tibor Szabosi;co8c1322.jpg

Jan Kopecký, ktorý je momentálne druhý v celkovom hodnotení IRC k tomu dodáva: „Mali sme dobré šance na dobrý výsledok v cieli, takže sklamanie je veľké. Samozrejme, Petrove zdravie je ale prioritou."



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri