Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Konôpkovci na Slovakia Ring, Mikuláško na elektriku

Thursday, 07. 06. 2012 - 09:45, Daniel Mandzi

Konôpkovci na Slovakia Ring, Mikuláško na elektriku

Slovenský pretekársky tím ARC Bratislava sa opäť predstaví pred domácim publikom. V rámci podujatia Matador GT1Racing weekend bude štartovať v pretekoch slovenského okruhového šampionátu v Divízii 4 nad 3500 cm3.

 

Petr Frýba;fryb6582.jpg

Miro Konôpka aj jeho syn Matej Konôpka odštartujú na nových Porsche GT3 R. Slovenskí fanúšikovia tak vôbec po prvý raz uvidia v akcii techniku, ktorá reprezentuje Slovensko vo vytrvalostných pretekoch Blancpain Endurance Series. Len minulý víkend štartovala posádka Miro Konôpka - Stefano Crotti (ITA) - Zdenko Mikuláško na slávnom britskom okruhu Silverstone.

2312-blancpain-7-44.jpg

Zdenko Mikuláško zažíva v týchto dňoch trochu iný pohľad na automobilizmus. Ako jediný Slovák dostal možnosť zúčastniť sa na diaľkovej rely Electric Marathon 2012, ktorá mieri z estónskeho Tallinu do Monte Carla a zastavila sa aj v Bratislave. V športovom elektromobile Tesla Roadster sa Zdenko v týchto dňoch presúva až do talianskeho Milána, pričom sa zastavia vo Viedni a Grazi v Rakúsku, v slovinskom Maribore, odtiaľ sa vrátia späť do Klagenfurtu v Rakúsku. Prvou zastávkou v Taliansku bude Udine, ďalej Mogliano Veneto, Benátky, Verona, Brescia a Miláno.

2012-06-06-09-54-49.jpg

ARC Bratislava ovládol prvé podujatie medzinárodných Majstrovstiev Slovenska pretekov automobilov na okruhu, ktoré sa započítavali aj do hodnotenia Trofeje FIA Zóny Strednej Európy. Na maďarskom okruhu Hungaroring pri Budapešti štartovali jazdci Miro Konôpka, Matej Konôpka a Andrej Studenič a v tvrdej konkurencii stredoeurópskeho regiónu získali ďalšie vavríny: Miro Konôpka vyhral prvý šprint sezóny pred Štefanom Rosinom. Na stupne víťazov sa k nim postavil Matej Konôpka na Porsche 997 GT3 Cup po jazdcovi Supercupu Seanovi Edwardsovi. Miro Konôpka predstavil divákom i konkurentom svoje nové Porsche 997 GT3R, s ktorým štartuje vo vytrvalostnej sérii Blancpain. Miro Konôpka spolu s Andrejom Studeničom vyhrali na Hungaroringu aj vytrvalostné preteky a vedú v hodnotení Majstrovstiev Slovenska.

2012-06-06-09-42-21.jpg



Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri