Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Koniec nádejam Kubicu? Sainz vraj podpísal s Renaultom

Sunday, 10. 09. 2017 - 12:22, Ľuboš Kašický   

Koniec nádejam Kubicu? Sainz vraj podpísal s Renaultom

Dobre informované zdroje tvrdia, že v nasledujúcom týždni Renault potvrdí podpísanie zmluvy s mladým Sainzom. Ak sa to stane, tak to by odštartovalo kopec ďalších zmien!


Šampionát F1 pokračuje nasledujúci víkend v Singapure a kuviky lietajúce nad paddockom kuvikajú, že sa dočkáme veľkých rošád. Podľa britských zdrojov, ktoré majú logicky k ľuďom v tábore F1 najbližšie, sa už vraj Renault dohodol s Carlosom Sainzom juniorom na zmluve pre nasledujúcu sezónu.

Martin Trenkler;ren7559-2.jpg

Doteraz Francúzi úspešne celý proces maskovali nešťastníkom Kubicom, ktorému dávali plané nádeje a verejnosť na to skočila. Zdá sa však, že v Renaulte ostane Hulkenberg a teraz k nemu pribudne Sainz. Palmer by podľa všetkého mal dokončiť sezónu. A Kubica? To som teda tiež zvedavý.

Martin Trenkler;ren3475.jpg

Lenže súčasťou celého procesu je vraj aj hra o motor. Dodávateľ motorov môže dodávať maximálne trom tímom svoje agregáty a pretože Renault obsluhuje okrem vlastného tímu aj Red Bull Racing a Scuderiu Toro Rosso, tak sa muselo hľadať riešenie. Prečo? Dôvodom je McLaren, ktorý už stratil trpezlivosť s Hondou.

Martin Trenkler;ren5481.jpg

Podľa „zaručených správ" by teda McLaren mal ešte v septembri oznámiť ukončenie spolupráce s Japoncami a prevziať motory Renault. To však znamená, že jeden z doterajších odberateľov sa musí s dodávkami rozlúčiť. A najslabším článkom je Toro Rosso. Presne to STR, kde doteraz jazdí mladý Sainz.

Martin Trenkler;ren5749.jpg

Takže ak všetko prebehne, ako niekto prejudikuje, tak Toro Rosso bude v nasledujúcej sezóne jazdiť s motormi Honda a Renault poskytne motory McLarenu. Sainz je v tejto hre malou španielskou čerešničkou odmeny pre Renault.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri