Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Česko

Koči – Zámečník na Rally Krkonoše vyhrali triedu 6

Sunday, 10. 06. 2012 - 16:48, Daniel Mandzi   

Koči – Zámečník na Rally Krkonoše vyhrali triedu 6

Preteky Rally Krkonoše 2012 boli zaradené aj v programe juniorskej posádky tímu Styllex motorsport Martin Koči - Lukáš Zámečník. Na vozidle Citroën C2 R2 MAX si aj napriek rannej kolízii z cieľovej rampy odniesli 1. miesto v triede 6 a v rámci vozidiel 2WD skončili na 3. pozícii.

Tibor Szabosi;co8c1798-5.jpg

Martin s Lukášom vstupovali už do prvej rýchlostnej skúšky (RS) so stratou 20 sekúnd. „Pri príjazde do prvej RS nám do cesty skočila mačka. Nechcel som ju zraziť, tak som prudko zabrzdil a za mnou idúce vozidlo do mňa vrazilo. Nestalo sa nič hrozné, odniesli si to len plechy. Osobne ma to však trošku vykoľajilo a musel som sa koncentrovať. Po troch rýchlostných skúškach sa nám úvodnú stratu podarilo vyrovnať a dotiahli sme to až na prvé miesto v triede 6," povedal jazdec Martin (19).

Tibor Szabosi;367c0445.jpg

Húževnatosť posádky potvrdzujú aj priebežné výsledky súťaže. Z deviatich rýchlostných skúšok vyhrali šesť, na RS 9 skončili druhí a RS 5 a 8 zvládli s tretím najlepším časom  zo siedmych súťažiacich vozidiel v triede 6.

Tibor Szabosi;co8c1296-5.jpg

Priebeh súťaže chlapcom komplikovalo aj počasie. Cesty boli vlhké, „a niektoré miesta boli zradné. Nemali sme však žiadne technické problémy, auto fungovalo bezchybne. Po prvýkrát sme išli s inou značkou pneumatík, ale rýchlo som si zvykol," doplnil Martin Koči.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri