Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Ken Block si pripísal prvé body vo WRC

Thursday, 28. 10. 2010 - 23:31, Katarína Ďurecová   

Ken Block si pripísal prvé body vo WRC

Ken Block v Španielsku obsadil deviate miesto, čo je jeho zatiaľ najlepšie umiestnenie vo WRC a zároveň jeho prvé umiestnenie v top 10, čo znamená, že si konečne pripisuje svoje vôbec prvé body vo WRC. Za zmienku stojí aj to, že Block je vôbec prvým Američanom po dlhých dvadsiatich dvoch rokoch, ktorému sa to podarilo.

„Vedel som, že Ogier sa nás pokúsi dohnať, takže sme vedeli, že oproti prvým dvom dňom musíme zrýchliť", povedal Block, ktorý nakoniec dokázal deviate miesto uhájiť a Sébastiena Ogiera udržal za sebou o 1 minútu a 22 sekúnd.

Vladislav Maschl;img-2156.jpg

„Naša rýchlosť na asfalte sa začína zlepšovať, ale na svojom konte nemáme veľa kilometrov na tomto povrchu a sme iba na začiatku nášho vývoja na spevnenom povrchu, takže si stále viac veríme na šotoline. Aj keď to trvalo o pár rally dlhšie, ako by som chcel, tak som neskutočne nadšený z nášho výsledku v Španielsku a som rád, že našu prvú prekážku, v podobe bodov získaných vo WRC sme úspešne zdolali", hovorí Block, ktorý má po španielskej rally na svojom konte dva body.

Vladislav Maschl;img-5764-3.jpg

Za zmienku stojí aj to, že keby Block nestratil zhruba 4 minúty na ôsmej rýchlostnej skúške španielskej rally, tak by mohol dokonca skončiť na siedmom mieste. Na „keby" sa ale v rally nehrá..



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri