Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Ján Daniš aj tento rok vo Ferrari Challenge Europe

Thursday, 29. 03. 2012 - 21:07, Miroslav Majláth   

Ján Daniš aj tento rok vo Ferrari Challenge Europe

Tohtoročná sezóna pretekov automobilov na okruhu už nezadržateľne klope na dvere a s ňou sa blíži aj štart značkového seriálu Ferrari Challenge Europe. V ňom sa už štvrtý krát po sebe predstaví aj Slovák Ján Daniš.


danis-tvar-1.jpg

Motory vozidiel Ferrari sa rozozvučia už počas nadchádzajúceho víkendu presne na mieste kde im to najviac sluší, čiže na talianskom okruhu Monza. „Zdá sa, že v tohtoročnej sezóne sa na štarte Ferrari Challenge Europe stretne veľmi silná konkurencia. Sám som zvedavý kde sa mi podarí v týchto prvých pretekoch umiestniť. V môj neprospech totiž hovorí moja pracovná zaneprázdnenosť, ale aj fakt, že som v pretekárskom aute v tomto roku ešte poriadne ani nesedel. O mojich konkurentoch zo spomínaného podujatia viem len toľko že väčšina z nich už testovať bola, no taktiež ako aj ja majú aj oni pracovne povinnosti, takže .... idem naplno:) V tomto seriáli sa jazdí na vyrovnaných autách a tak naozaj stačí niekedy drobnosť a je po dobrom výsledku. Uvidíme," začal rozprávanie Ján Daniš.

sb31877.jpg

Tohtoročný seriál Ferrari Challenge Europe sa skladá zo siedmych pretekárskych víkendov, pričom seriál ako sme už spomínali štartuje v Taliansku prvého apríla a jeho záver je plánovaný rovnako na okruhu neďaleko talianskeho hlavného mesta siedmeho októbra. „V tomto momente ešte neviem zodpovedne vyhlásiť koľkých pretekárskych víkendov sa budem môcť zúčastniť, všetko sa ukáže až v priebehu sezóny. V tomto momente viem, že by to mohli byť približne štyri víkendy, čas však ukáže či to nebude nakoniec viac, či menej," pokračoval Ján Daniš v rozprávaní.

sb32143.jpg

Okrem už spomínaného seriálu má Ján Daniš v pláne absolvovať aj niekoľko podujatí zaradených do slovenských majstrovstiev pretekov automobilov na okruhu. „Rovnako ako vo Ferrari, aj tu je všetko ešte otvorené. Uvidím pokiaľ sa budem vedieť uvoľniť z práce a podľa toho budem voliť podujatia na ktorých sa zúčastním. Určite by som sa chcel domácim divákom predstaviť na domácom okruhu, možno v rámci seriálu GT3 ako tomu bolo v minulom roku, ale ako som už spomínal, všetko je ešte otvorené a o tom, kde a s akou technikou budem štartovať budeme všetkých priaznivcov vopred informovať," ukončil rozhovor Ján Daniš.

rv33535.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri