Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rallycross

Isachsen, Hansen, Foust rallycross Sosnová 2011

Tuesday, 04. 10. 2011 - 20:17, Daniel Mandzi   

Isachsen, Hansen, Foust rallycross Sosnová 2011

Pred záverečným podnikom ME v rallycrose v Sosnovej už síce bolo rozhodnuté o tituloch, ale napriek tomu mohli diváci vidieť opäť veľmi dramatické súboje vo všetkých divíziách.

 

Václav Fiala;img-2988-3.jpg

Ako sme už napísali o tituloch sa síce rozhodlo už skôr, ale napriek tomu na štarte nechýbal nikto z tohtoročnej európskej špičky. V najsilnejšej divízii Super Cars prakticky počas celej sezóny medzi sebou bojovali o titul hlavne T. Isachsen, T. Timerzjanov a prekvapenie prvej polovici šampionátu americky pilot T. Foust, ktorý premiérovo išiel celú sezónu ME. Pre mnohých je tento pilot možno veľkou neznámou, ale v Amerike získal niekoľko titulov, v driftoch patrí k najúspešnejším jazdcom X-game a v neposlednom rade je ho možné vidieť v mnohých filmoch, či už ako herca, ale hlavne kaskadéra ako napr. Rýchlo a zbesilo - Tokyo drift. A práve T. Foust bol po prvej polovici šampionátu na prvom mieste, druhá polovica sezóny ale vyšla stopercentne obhajcovi titulu T. Isachsenovi, ktorý zvíťazil v posledných 4 pretekoch a tak si zabezpečil obhajobu titulu.

Václav Fiala;mg-2986-1.jpg

V tejto divízii sa zúčastnili taktiež jazdci známy z Autoslide-u a to Výborný O. a Bartoš J. A tiež Mrkáček A., ktorému sa túto sezónu darilo mv autokrose. V divízii Super 1600 bol celú sezónu jasným leadrom Bakkerud A., i keď hlavne druhá polovica šampionátu vyšla fantasticky Poliakovi Skorupskiemu K., ale ani to mu nepomohlo dohnať stratu z prevej polovici šampionátu a obsadil nakoniec 3. miesto.

Václav Fiala;img-3307-1.jpg

V Sosnovej sa na bodovaných miestach umiestnili aj z Autoslide-u známy jazdci: Smetana, Šústa, Skála. V divízii Touring cars sa tento rok veľmi dobre darilo niekoľko násobnému majstrovi Európy a víťazovi Autoslide-u Častoralovi R. Dokonca v druhej polovici sezóny zvíťazil v troch z piatych pretekov a v Sosnovej paradoxne prešla táto divízia cieľom v totožnom poradí ako skončili v tohtoročnom seriály a to: Enerberg L., Častoral R., Tohill D.

Václav Fiala;img-2337-4.jpg

Veríme, že niektorých z týchto jazdcov uvidíme štartovať na nasledujúcom ročníku Autoslide v Žarnovici! www.autoslide.sk

Václav Fiala;mg-2946.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri