Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Igor Drotár po výbornom víkende na Jankovom Vŕšku

Thursday, 03. 08. 2017 - 12:14, Martin Trenkler   

Igor Drotár po výbornom víkende na Jankovom Vŕšku

Prešovčan Igor Drotár pokračoval v zbieraní bodov do Majstrovstiev Slovenska v pretekoch automobilov do vrchu (MSR PAV) aj na nedávnom Jankovom Vŕšku pri obci Uhrovec.

 

Tibor Szabosi;c30i2075-7.jpg

Rodná obec Ľudovíta Štúra a Alexandra Dubčeka víta každoročne jazdcov a tímy nielen zo Slovenska, ale aj z okolitých krajín. Igorovi v triede E1 tak konkurovali napríklad najlepší jazdci Poľska. Za volantom Škody Fabie DTRi si napokon vyjazdil dve druhé miesta v absolútnom hodnotení ako aj v rámci MSR a dve víťazstvá v E1.

Tibor Szabosi;c30i0863-5.jpg

Igor Drotár: "Boli to skutočne pekné preteky, a to od organizácie, cez počasie a množstvo fanúšikov. Motory síce trošku ťažko pracovali s horúcim vzduchom, no pre každého to bolo rovnaké. Zišlo sa tu veľa štartujúcich z okolitých krajín a úžasných jazdcov aj z Poľska. Boli to súboje na desatiny sekundy. Nakoniec sa mi podarilo prekonať môj osobný rekord o sekundu. Vyhral som triedu a cítim značné napredovanie, čo ma veľmi teší a povzbudzuje. Energiu dodali určite aj fanúšikovia. Auto išlo bezchybne a keď všetko funguje, je to radosť pretekať. Teraz sa už teším, že sa z obce Ľudovíta Štúra presunieme k jeho frajerke na Ostrú Lúku...".

Tibor Szabosi;c30i0433-8.jpg

Igora ešte predtým čaká zaslúžená dovolenka, a to po piatich júlových podujatiach za sebou. Najbližším podujatím je teda MSR PAV na Ostrej Lúke, 26. a 27. augusta.

Tibor Szabosi;c30i2375-6.jpg

Martin Trenkler/RPM



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri