Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Hyundai predlžil zmluvu s Neuvillom

Thursday, 13. 09. 2018 - 08:18, Ľuboš Kašický   

Hyundai predlžil zmluvu s Neuvillom

Dnes večer začína v Turecku desiaty podnik MS rely. Ešte pred štartom sa však tím Hyundai Motorsport poponáhľal s potvrdením zmluvy, pre lídra priebežného poradia šampionátu.


Po prestupe do tímu Hyundai v roku 2014 to s Belgičanom Thierry Neuvillom nevyzeralo najlepšie. Prišla akási kríza a ústup z pozície zázračného korunného princa. Našťastie v sezónach 2016 a 2017 sa Neuville vrátil na výslnie a po dvoch prehrách v boji o titul len s Ogierom to konečne vyzerá na vysnívaný titul.

Copyright manufacturer;2018germany-fd-391.jpg

Aby Hyundai ukázal podporu svojej hviezde, tak s ním ešte pred rozhodujúcim záverom sezóny podpísal novú trojročnú zmluvy! „S potešením môžeme oznámiť, že naše vzťahy s Thierrym a Nicolasom sme sa rozhodli rozšíriť na ďalšie tri roky," vraví šéf tímu Michel Nandan. „Obaja hrajú v našom WRC programe kľúčovú úlohu a spoločne veríme, že sa nám naše spoločné úsilie posledných rokov podarí premeniť na majstrovský titul."

Copyright manufacturer;2018montecarlo-hem-087.jpg

30-ročný Thierry Neuville jazdí rely už viacej ako desať rokov a má na konte už 165 štartov v majstrovstvách sveta. Z toho 61 za značku Hyundai (Turecko bude 62). Doteraz vyhral deväť svetových podnikov a 29-krát sa postavil na pódium. Všetci pritom veríme, že v tomto roku konečne vylepší svoju štatistiku aj o vytúžený majstrovský titul. Pred štartom tureckej rely vedie o 23 bodov pred Ogierom.

Copyright manufacturer;2018finland-aus-7010.jpg

„Z predĺženia našej spolupráce mám naozaj veľkú radosť. V tíme vládne výborná rodinná atmosféra a mám tu pocit platného člena tímu," vyjadril sa k predlženiu spolupráce belgický pretekár. „Našim súčasným cieľom je koncentrovanie sa na zavŕšenie súboja o majstrovský titul v tejto sezóne. Na tom budeme následne ďalej stavať a veriť v ďalšie výborné výsledky nášho tímu Hyundai Motorsport."

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri