Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Hyundai nasadzuje Loeba aj v Portugalsku

Wednesday, 22. 05. 2019 - 17:19, Ľuboš Kašický   

Hyundai nasadzuje Loeba aj v Portugalsku

V tieni včerajšej smutnej správy o Laudovi trochu zanikla informácia, že Hyundai pre nadchádzajúcu súťaž MS rely nahradí Mikkelsena Loebom.

 

Pokles formy Andreasa Mikkelsena a naopak pekné tretie miesto Sebastiena Loeba na súťaži v Čile primäli vedenie továrenského tímu Hyundai Motorsport nasadiť do budúco týždňovej súťaže v Portugalsku posádku Sebastien Loeb a Daniel Elena. Nórska posádka Andreas Mikkelsen a Anders Jaeger-Amland sa najbližšie objaví na štarte na júnovej rely Sardínie.

Copyright manufacturer;2019chile-aus-0075.jpg

„Nebolo to ľahké rozhodnutie,“ priznáva šéf tímu Andrea Adamo. „Musíme však posunúť tím dopredu a čo najefektívnejšie nasadzovať naše posádky. Sebastien ukázal svoju konkurencieschopnosť v Čile a sám potvrdil, že našiel v aute znova dobrý pocit. Sme presvedčení, že aj v Portugalsku bude znova bodovým prínosom pre tím.“

Copyright manufacturer;2019chile-hem-225.jpg

„Je to nečakané rozhodnutie, ale som pozitívne naladený a odhodlaný priviezť tímu ďalší pekný výsledok,“ verí si aj legendárny veterán Loeb.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri