Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  Veterány

Hurá, premiéra Konfidenta - EŠteBaka sa blíži!

Wednesday, 14. 03. 2012 - 20:09, Marián Bazala   

Hurá, premiéra Konfidenta - EŠteBaka sa blíži!

Už niekoľko mesiacov chodím deň čo deň za svojím Velorexom, aby som ho rozptýlil a odohnal ustarostené vrásky z jeho handrovej kapoty.

 

3-den-1096.jpg

Trpí depresiami a zakaždým, keď prídem, vypustí cez výfuk ťažké otázky: ,,Kedy konečne nastane ten môj veľký deň?

stary-most-274.jpg

Kedy už budem hlavným hrdinom?

3-den-671.jpg

Kedy bude celé plátno patriť mne a nie trápnemu Kidovi alebo reklame na Škodovku, Kiu či Hyundai?"

3-den-771.jpg

Zakaždým som len bezradne krčil plecami, ale teraz mu konečne môžem odpovedať: ,,Kámo, dočkal si sa. Tvoj deň nastane 19.4.

stary-most-137.jpg

Pekne si ťa vyštafírujem, dám ti nový olejček do prevodovky, povolím reťaz, aby patrične hrkotala, karosériu vyblýskam, naleštím a môžeme vyraziť na premiéru."
Po tejto správe vytryskli môjmu miláčikovi z očí slzy dojatia a slávnostným hlasom prehovoril: ,,Veď už bolo načase - od prvej klapky prešlo 21 mesiacov. Nemôžem zabudnúť, čo som si vytrpel pri natáčaní.

konfident-april-1554.jpg

Ako ma špinili blatom, aby som vyzeral dobovo, ako mi Jirka počítal všetky zuby.

film-1-raw-693.jpg

Ako ma takmer prešiel ruský tank, ako mi preťažovali pružiny, keď som musel voziť takmer celý filmový štáb, ešte šťastie, že rejžo je taká ľahká váha.

konfident-april-1442.jpg

Ako ma môj Maroško povozil na prívesnom vozíku aj s celým štábom, ako sme z neho počas jazdy stratili zvukára. Nemôžem zabudnúť na neutíchajúce dažde, na režisérovu bezohľadnosť, keď mňa, citlivé autíčko, nútili hľadieť na chúlostivé sexuálne scény, v ktorých si to ruský vojak rozdával s čiernou cigánkou priamo predo mnou.

3-den-707.jpg

Ako mi lakomý Mádl odmietol kúpiť kradnutý benzín od Rusáka, ako ma Jirko takmer prekotil na úteku pred vojskami spriatelených armád. Našťastie, vždy bol pri mne môj ochranca a tatko stvoriteľ, môj Maroško, ktorý mi zakaždým pofúkal boľavé ranky a utrel slzičky."

konfident-april-884.jpg

Slová môjho Velorexa dojali aj mňa. Skoro som sa utopil v garáži, ktorú zalievali jeho slzy, ale uplával som to. Keď voda opadla, môj miláčik pokračoval: ,,Maroško môj jediný a jedinečný, zvestuj túto radostnú správu všetkým známym aj neznámym, pozvi ich 19.4. pekne na premiéru do kina. Je mi ľúto, že pod plátnom budem môcť stáť len ja. Moji bračekovia a darcovia súčiastok, bez ktorých by som nevznikol, mi budú môcť len nemo závidieť túto slávnu chvíľu.

foto-marian-bazala-56.jpg

Týmto ich všetkých pozdravujem. Keď prídem, pekne vám výfukom vydymím, ako bolo na pódiu." Ešte chvíľu sme pri sebe mlčky sedeli.

film-1-raw-1014.jpg

Voda zo sĺz sa už pomaly vyparila, keď sa môj miláčik ozval zasneným hlasom: ,,Vieš, Maroško môj jediný a jedinečný, toto je len začiatok. Vo svojej plechovej hlave vidím v budúcnosti ešte onakvejšie veci. Verím, že do roka pribudne na mojej sedačke k Oskarovi z Hollywoodu, ktorý nás iste čaká, aj Český lev za najkrajšie vozidlo vo filme za rok 2012."

film-1-raw-1012.jpg

Čo k tomu dodať. Verím mu. Veď kto by bol kedy predpokladal, že môj hadráčik sa aj desiatky rokov od svojho stvorenia bude tešiť toľkej sláve a popularite. Držím Vám palce pri sledovaní filmu a prajem príjemné zážitky.

Na úvod krátka pozvánka na film :


http://www.youtube.com/watch?v=3P-7nG1-STg&feature=youtu.be



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri