Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Homola opäť vyhral značkový pohár Castrol Cup

Tuesday, 29. 11. 2011 - 23:38, Daniel Mandzi   

Homola opäť vyhral značkový pohár Castrol Cup

Po 17 rokoch je víťazom značkového pohára Castrol Cup opäť Homola. Značkový pohár Castrol Cup je formou sponzoringu pre motoristických pretekárov v štyroch disciplínach (preteky automobilov, motocyklov, motokár a preteky vo vodnom motorizme).

Marián Bazala;castrol-46-1.jpg

Prvý ročník Castrol Cup-u v roku 1994 vyhral Jaro Homola - pretekár automobilov do vrchu. 17. ročník tohto šampionátu vyhral v tomto roku 17 - ročný Maťo Homola - pretekár automobilov na okruhu.

bez-nazvu-2-31.jpg

Maťo sa stal absolútnym víťazom Castrol Cup-u 2011 v kategórií „Junior" (tzn. pretekár do 18 roku života). Symbolicky, tak ako Jaro pred 17 rokmi, získal aj Maťo v tomto roku 2011 prvú cenu - motocykel.

bez-nazvu-3-15.jpg

V krásnom prostredí v Demänovskej doline si Maťo a ďalší úspešní pretekári prevzali svoje poháre a ceny pre víťazov. Uvoľnenú, priateľskú atmosféru odovzdávania cien neskôr vystriedala fantastická hudobná skupina Katapult, ktorá rozprúdila zábavu trvajúcu až do skorých ranných hodín.

bez-nazvu-4-9.jpg

reklamni-medialni-partneri-mato.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri