Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Rally komisia

Hobby rallye na Slovensku.

Monday, 08. 10. 2001 - 00:25,    

Hobby rallye na Slovensku.

Rallye komisia (RK) sa zamýšľa nad budúcnosťou hobby rallye. Cieľom RK je všestranný rozvoj rallyešportu na Slovensku. Ale v poslednom čase nastal nezdravý trend. Stále pribúda vozidiel hobby rallye (vraj ďalších 7 - 9 nových sa pripravuje) a ubúda počet homologovaných rallye áut.Toho roku je napríklad ohrozené vyhlásenie majstrov v niektorých triedach pre

malý počet účastníkov v M-SR a v P-SR sa budú môcť vyhlásiť asi len 2 triedy! Ak by tento trend pokračoval - a vyzerá, že bude, majstrovstvá SR v rallye sa zmenia na súťaže hobby rallye (či na to ale organizátori zoženú peniaze).


Takže otázka stojí - čo s tým???
RK keď zavádzala kategóriu HR bola presvedčená, že hobby rallye má svoje opodstatnenie pre tých záujemcov o motorizmus, ktorí ho berú ako svoje hobby. Hobby rallye nikdy nebolo myslené ako vrcholový šport a nemôže ho nikdy nahradiť. A okolitý svet nám uniká ... Čo s tým???

Rallye komisia SAMŠ

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri