Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Hirvonen je po havárii v poriadku

Tuesday, 05. 06. 2012 - 21:12, Zdenka Frývaldská   

Hirvonen je po havárii v poriadku

Len niekoľko dní dozadu mal Mikko Hirvonen nepeknú haváriu. Aj keď prvé správy hovorili o tom, že by to mohlo ovplyvniť jeho štart na Novom Zélande, našťastie tomu tak nebude.

 

Diego Menichetti;img-2881-2.jpg

Viacero súťažných tímov sa na svetové preteky zvykne pripravovať rôznymi testami a tréningami. Práve pre jeden z takýchto tréningov sa pred nadchádzajúcou súťažou rozhodli aj zástupcovia Citroen Total World Rally Teamu, ktorí pre svojich jazdcov- Sebastiana Loeba a Mikka Hirvonena pripravili trať v Toskánsku. Loeb síce tento test absolvoval v poriadku, no to isté sa nedá povedať o Hirvonenovi. V jednej zo zákrut bol príliš rýchly a vyletel mimo trať, kde sa niekoľkokrát prevrátil. Prvé správy z miesta havárie hovorili o možnom poranení ruky a otrase mozgu, no Mikko neskôr potvrdil, že je v poriadku. Nižšie si môžete pozrieť video z havárie.

Diego Menichetti;img-1905-2.jpg

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri