Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Hirvonen chce vyhrať v Japonsku a vo Veľkej Británii

Monday, 06. 09. 2010 - 20:09, Katarína Ďurecová   

Hirvonen chce vyhrať v Japonsku a vo Veľkej Británii

Hirvonen už nemá ani len teoretickú nádej na zisk titulu a myslí si že teraz, keď už sú jeho nádeje definitívne zmarené už nebude na svoju osobu pociťovať takmer žiadny tlak, čo by mu mohlo pomôcť v boji o víťazstvo v Japonsku a Veľkej Británii. Na vedúceho Loeba stráca Hirvonen v celkovom poradí 105 a v hre je už iba bodov 100.

„Stále je tu šanca, že Ford môže vyhrať titul značiek ale na to potrebujeme vyhrávať. Bolo by skvelé dokončiť sezóny čo najlepšie to bude vzhľadom na problémy, ktoré sme mali. Ostávajú ešte štyri rally do konca a ja viem, že v Japonsku a Veľkej Británii môžem vyhrať", hovorí Hirvonen, ktorému sa táto sezóna po sľubnom začiatku absolútne nevydarila.

Copyright free;081031_003.jpg

Mikko Hirvonen prichádza do Japonska v pozícii obhajcu víťazstva. Vyhral tu v rokoch 2007 a 2008 a určite by rád v Krajine vychádzajúceho slnka zaznamenal hetrik.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri