Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Hamilton s Bottasom ovládli okruh v Barcelone

Friday, 11. 05. 2018 - 16:38, Ľuboš Kašický   

Hamilton s Bottasom ovládli okruh v Barcelone

V Španielsku máme za sebou úvodné merané tréningy a vyzerá to na silný európsky návrat Mercedesov. Ako zajtra v kvalifikácii zareaguje Ferrari?

 


Veľa vody sa na katalánskom okruhu dnes nenamútilo. Tímy poctivo plnili svoje programy a okrem sporadických ľahkých výjazdov mimo trať sa toho veľa nedialo. Bariéru si dopoludnia zľahla vybozkával iba Daniel Ricciardo, ktorému sa popoludní azda chcel podobať Sergio Perez. Mexičanovi sa to však „nepodarilo tak dokonalo". Nejaké „kýchanie" motora zaznamenal tiež Kimi Räikkonen.

fe02-31.jpg

Dopoludnia sme s radosťou na trati po nejakom čase znova videli Roberta Kubicu (Williams), ktorý dostal priestor iba na prvý voľný tréning a pracovať prišiel hlavne na testy, ktoré sa v Barcelone konajú po nedeľňajšej veľkej cene.

wi02-4.jpg

V paddocku okrem toho trochu rezonovala reakcia na zamietnuté odvolanie sa tímu Williams, proti výsledkom veľkej ceny Azerbajdžanu. FIA však jasne deklarovala, že protest nie je opodstatnený a výsledky z Baku sa nemenia.

res-fp2-5.jpg

Zaujímavé je, že najlepšie časy dnešných meraných tréningov sa pohybovali približne o sekundu lepšie, ako vlani pole position Lewisa Hamiltona a vyzerá to, že v kvalifikácii sa dočkáme nového rekordu okruhu. Otázkou ostáva, kto ho vyjazdí. Vo výbornej forme dorazili mercedesy, ktoré tu už päť rokov v kvalifikácii nikto neporazil. Veria si však aj vo Ferrari a dobre sa ukazujú aj „Redbuláci". Kto sa však bude zajtra smiať a kto iba škeriť, to sa ukáže po šestnástej hodine nášho času, keďže kvalifikácia štartuje o pätnástej.

me01-21.jpg

rb02-13.jpg

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri