Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Green: Väčšina áut príde s takýmto "nosom"

Friday, 03. 02. 2012 - 12:45, Eva Rihová   

Green: Väčšina áut príde s takýmto

Technický riaditeľ Force Indie Andrew Green sa dnes počas predstavenia ďalšieho konkurenčného auta v šampionáte Formuly 1 (Force India VJM05) podelil s médiami o názor, v ktorom sa nazdáva, že tzv. "stupňovité" riešenie predného spojleru skutočne uvidíme na väčšine monopostov. Ako inak zásluhou pravidiel stanovujúce jeho maximálnu výšku. Rovnaké tvrdenie sme mali možnosť počuť už pri Mikeovi Gascoyneovi -  technický riaditeľ tímu Caterham, ktorý svoj posmešne nazvaný "vtákopysk" ukázal svetu ako prvý.

13230.jpg

Force India absolvovala oficiálnu akciu dnes o 10:00 stredoeurópskeho času na okruhu Silverstone, ktorý sa nachádza, čo by človek kameňom dohodli od ich sídla. Andrew Green sa tak v žiadnom prípade neobáva a riešeniu, ktoré zvolili vo Force Indii plne verí, aj napriek McLarenu, ktorý prišiel zatiaľ ako jediný s príjemným a hladkým vzhľadom svojho monopostu. " Myslím, že väčšina tímov bude nasledovať našu filozofiu" , nechal sa Green počuť cez tlačovú konferenciu. Pre sezónu 2012 platia zmeny ohľadne výšky nosa, a tak sme prišli s jeho znížením. nevnímame to ako nejakú veľkú vec, je to len estetická úprava." McLaren bol v minulom roku jediný tím, ktorý stavil na nižšie položené šasi", dodal technický riaditeľ.

191855.jpg

191864.jpg

Force India sa dnes zároveň vyjadrila k cieľu pre novú sezónu, a tým je skončiť celkovo na 5. mieste v pohári konštruktérov, čo znamená o 1. pozíciu vyššie ako tomu bolo v predchádzajúcom ročníku. " Pre nás ako malý tím je to veľká výzva, avšak v tíme je cítiť všade naokolo sebadôvera. Z poslednej sezóny sme sa toho veľa naučili, spravili sme veľký pokrok v chápaní spávania nášho monopostu a v aerodynamike. Tento rok náš čaká ´další krok, ako môžte vidieť na detailoch auta, prejavujú sa na ňom postupne nové aero prvky. Pre Force Indiu je toto nová kapitola."



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri