Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Francois Duval chce štartovať vo Francúzsku a Španielsku

Friday, 03. 09. 2010 - 13:20, Katarína Ďurecová   

Francois Duval chce štartovať vo Francúzsku a Španielsku

Francois Duval v Nemecku ukázal, že na asfalte je veľmi rýchly, bohužiaľ sa jeho štart však opäť nezaobišiel už bez takmer tradičnej havárie. Z havárie na rýchlostnej skúške Panzerplatte však nevyšli Duval zo svojím spolujazdcom bez následkov - Duvala bolí chrbát a Denis Giraudet si zlomil dve rebrá. To im však nebráni v tom, aby plánovali štart už na francúzskej rally, ktorá sa koná necelých šesť týždňov po ich havárii.

„Dva roky mimo WRC je dlhý čas, ale cítim, že stále mám rýchlosť na to, aby som súťažil s tými najlepšími. Keď neboli problémy s autom, všetko bolo dobré. Dokonca v prvom prejazde Panzerplatte som bol najrýchlejší jazdec Fordu. Pracujem s mojimi sponzormi na tom, aby sme boli schopní s Fordom absolvovať rally Francúzska a Španielska, takže ak všetko pôjde dobre naša ďalšia rally bude už za pár týždňov. Trochu ma po havárii bolí chrbát a Denis má dve zlomené rebrá, ale dovtedy budeme v poriadku", hovorí o nemeckej rally a o svojich plánoch Duval.

Vladislav Maschl;img-1327-1.jpg

Francúzsko a Španielsko sú oboje asfaltové rally, takže by na nich mal byť Francois Duval rýchly a konkurencieschopný. Otázkou ale je, či sa dokáže dostať do cieľa..



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri