Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Foto&Video: Sergio Pérez zabával svoje rodné mesto

Sunday, 27. 02. 2011 - 17:34, Eva Rihová   

Foto&Video: Sergio Pérez zabával svoje rodné mesto

Včera, 26. februára mali zástupy 150 až 200 tisíc ľudí možno sledovať a povzbudiť prvého Mexičana vo Formuly 1 za posledných 30 rokov. Mladý, len 21- ročný Sergio Pérez vyšiel do ulíc svojho rodného mesta Guadalajara, kde s minuloročný monopostom Sauber C29 urobil na 1,5 kilometra dlhej ceste niekoľko kúskov pre svojich fanúšikov. Pérez po tomto zážitku povedal : „ Bol to jeden z najlepších dní v mojom živote. Bolo to jednoducho úžasné! Úžasný zážitok. Nič podobného, s toľkými ľuďmi, ktorý ma podporujú a fandia mi som pred tým nezažil. Som hrdý na to, že som Mexičan, taktiež som hrdý na všetku tú podporu, čo mám. Je to obrovský vzpruha pre mňa, najmä pred novou sezónou" ďalej s veľkým nadšením dodáva.
Počas akcie obsahoval monopost Sauberu niekoľko sponzorov, špeciálne len pre túto udalosť. Tu ponúkame aj jedno video z celej mexickej šou:

pere-saub-guad-2011-19.jpg

pere-saub-guad-2011-2.jpg

pere-saub-guad-2011-15.jpg

pere-saub-guad-2011-12.jpg

pere-saub-guad-2011-4.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri