Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

FOTO + VIDEO: Oficiálne predstavenie Mini WRC Teamu

Monday, 11. 04. 2011 - 21:57, Katarína Ďurecová   

FOTO + VIDEO: Oficiálne predstavenie Mini WRC Teamu

V anglickom Oxforde dnes prebehlo oficiálne predstavenie tímu Mini WRC. Na prezentácií sa okrem jazdcov a spolujazdcov, ktorí budú za volantom nového Mini túto sezónu pretekať, objavili aj jazdci, ktorí značke Mini priniesli úspechy v minulosti. Jednalo sa o Rauna Aaltonena a Paddyho Hopkirka. Zaujímavosťou je, že na základe dizajnu auta to vyzerá, že Mini bude štartovať bez hlavného sponzora.

Pozrite si dve krátke videá z toho, ako to vyzeralo pri samotnom predstavovaní auta:

Twitter Andrewa Coleyho - http://yfrog.com/h3gbohvj

Facebook

„Na tomto momentne sme pracovali dva roky a je skutočne vzrušujúce predstavovať, myslím si, že najkrajšie auto vo WRC, ktorým je Mini John Cooper Works WRC. Máme skúsený tím, pár talentovaných jazdcov a to najdôležitejšie - silné partnerstvo so značkou Mini. Už sa nevieme dočkať na dokázanie výkonnosti nášho auta na jeho debute na Sardínii za pár týždňov", hovorí optimisticky šéf Prodrivu David Richards.

Facebook;

Kris Meeke sa po oficiálnom predstavení auta znel skutočne nadšene: „Oficiálne predstavenie auta je ďalším míľnikom na našej dlhej ceste k prvej rally. Nemôžem sa dočkať začiatku sezóny. Je dobré pre celý tím, že výsledok takej práce bol prezentovaný v tak veľkolepom duchu. Dedičstvo Mini Motorsports je úžasné. Teraz je na nás, aby sme k tejto histórii pridali pár úspešných kapitol."

MINI Motorsports;

„Je na čase, že už sa konečne všetko začína. Pauza od mojej poslednej rally už je skutočne dlhá, teraz chceme ukázať akí sme dobrí. Všetko je pre mňa tento rok nové. Pri pomyslení na to sa ukázal dlhší čas na zvyknutie si na nové prostredie ako veľmi nápomocný. Teraz sa už teším na novú výzvu a na bol o dobré výsledky s Mini John Cooper Works WRC", optimisticky hovorí Dani Sordo.

Facebook;

Facebook Daniho Sorda;

Súťažným debutom pre Mini WRC teda bude Rally Sardínie. David Richards sa vyjadril, že na každej rally, kde bude Mini štartovať by sme mali vidieť zhruba 10 týchto áut. Na záver si ešte pozrite Krisa Meeka a jeho predvedenie auta v štýle Kena Blocka po oficiálnom predstavení tímu:

MINI Motorsports;



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri