Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

FOTO & VIDEO: Asfaltový test Fordu so „sexy“ čiernym dizajnom auta

Friday, 01. 07. 2011 - 10:59, Katarína Ďurecová   

FOTO & VIDEO: Asfaltový test Fordu so „sexy“ čiernym dizajnom auta

Tohtoročná sezóna WRC sa presunula do svojej druhej polovice, čo znamená, že pomaly prichádzajú na rad i rally na asfaltovom povrchu. Ford od pondelku do štvrtku testoval v horách v departmáne Vosges, čo je oblasť, v ktorej sa na jeseň uskutoční i francúzska rally. V pondelok a utorok sa za volantom Fordu Fiesta RS WRC, ktorý dostal na asfaltové testy nové sfarbenie, posadil Jari-Matti Latvala, v stredu a vo štvrtok testoval jeho tímový kolega Mikko Hirvonen.

K veľmi podarenému agresívnemu čiernemu dizajnu, ktorý Ford na tomto teste použil, sa vyjadril i Gerard Quinn: „Kombinácia sfarbenia a auta z nízkym podvozkom dodáva Fieste RS WRC sexy a agresívnu podobu. Na asfaltových kolách, ktoré nás v druhej polovici sezóny čakajú, chceme uspieť a tento dizajn to vyjadruje."

http://www.wrc.com/

„Naše autá na testy sú obvyklé biele s takmer žiadnym polepom. Toto bol jeden z potenciálnych dizajnov, ktoré sme zvažovali pred začiatkom sezóny. Nakoniec sme sa rozhodli pre dizajn, ktorý ste mohli vidieť v prvej polovici sezóny, ale na asfaltových testoch vo Francúzsku sme sa rozhodli dať autu nový dizajn", hovorí Quinn, ktorý taktiež dodáva, že je možné, že tento dizajn sa ešte na nejakých testoch objaví. Na samotných rally však Ford bude štartovať s klasickým dizajnom, s ktorým zatiaľ jeho jazdci štartovali na všetkých tohtoročných podujatiach.

Pozrite si tri videá so zábermi testu Jariho-Mattiho Latvalu s Fordom Fiesta RS WRC v čiernom prevedení, ktorý v akcii vyzerá tak, ako sľubuje Gerard Quinn - sexy a agresívne:

http://planetemarcus.com/

Facebook - RallyCenter.hu;

http://planetemarcus.com/;



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri