Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

FOTO: Sébastien Loeb testoval Chevrolet WTCC

Sunday, 14. 08. 2011 - 10:57, Katarína Ďurecová   

FOTO: Sébastien Loeb testoval Chevrolet WTCC

Sébastien Loeb, okolo ktorého je vďaka jeho nerozhodnosti ohľadne budúcej sezóny dosť rušno, si v piatok na britskom okruhu Rockingham otestoval Chevrolet Cruze 1,6T, s ktorým jazdí vo WTCC Yvan Muller.

Samotný test, samozrejme, ešte viac rozprúdil dohady o Loebovej budúcnosti. Šéf tímu Chevrolet vo WTCC Eric Neve sa vyjadril, že sa jednalo iba o test a i napriek tomu, že Sébastien Loeb nemá ešte stále podpísanú žiadnu zmluvu na budúcu sezónu, tak prestup Loeba do WTCC a konkrétne do Chevroletu rozhodne nie je v pláne. Celý test mal pôvodne prebehnúť v tajnosti a „za zatvorenými dverami", čo ale nejako nevyšlo a na verejnosť sa dostalo i zopár fotografií z celej udalosti:

www.toilef1.com;

www.toilef1.com;

www.toilef1.com;

www.toilef1.com;

K testu sa Loeb dostal cez svojho krajana a dobrého priateľa Yvana Mullera, s ktorým Loeba okrem iného spája i to, že obaja pochádzajú z Alsaska. Yvan Muller bol na samotnom teste taktiež prítomný.

Či už sa jednalo o test iba pre Loebove potešenie, alebo je za celou vecou i niečo viac, jedno je isté - v rámci debaty o Loebovej budúcnosti to iba prileje olej do ohňa.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri