Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Foto: Button si zajazdil na okruhu v Bathurst

Thursday, 24. 03. 2011 - 12:11, Alexa Szafianová   

Foto: Button si zajazdil na okruhu v Bathurst

Jenson Button si doprial menší adrenalínový zážitok pred úvodným pretekom tohtoročnej sezóny F1, ktorý sa koná už tento víkend v Austrálii.  31-ročný Brit sa stal prvým jazdcom, ktorý si zajazdil na slávnom okruhu Mount Panorama v monoposte Formuly 1. Na tejto trati sa tradične konajú populárne preteky Bathurst 1000 vždy druhú októbrovú nedeľu.

„Toto miesto je fantastické," povedal Jenson Button. S monopostom McLarenu MP4-23 z roku 2008 spravil päť kôl. Neskôr si odskúšal aj Holden Commodore V8, ktorý si požičal od Craiga Lowndesa, jazdca V8 Supercar. Na oplátku si Lowndes zasadol do kokpitu Mclarenu.

butt-lown-bath-2011-2.jpg

Ako pilot mám svoje obľúbené trate, ako napríklad Macau a Silverstone. Ale nikdy som nemal možnosť si zajazdiť na tomto okruhu. Idem si splniť môj detský sen nielen jazdou vo V8 ale aj v monoposte F1, čo si myslím, je jedinečné," povedal Button. S monopostom F1 zajazdil neoficiálne najrýchlejšie kolo na okruhu Mount Panorama.

butt-mcla-bath-2011-5.jpg

butt-mcla-bath-2011.jpg

butt-lown-bath-2011.jpg

butt-hold-bath-2011.jpg

comm-bath-2011-1.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri